Калорії — мінус, користь — плюс
Печу-печу сонечко
Чоловіче «перезавантаження»: кожному — по 600 г
Природна пристрасть
Дитячий пікнік
Як правило, усі діти залюбки збираються з дорослими на природу, особливо якщо заманюють їх веселими розвагами і смачною їжею на свіжому повітрі. Втім, оскільки смаження шашликів «по-дорослому» — процес досить тривалий і клопіткий, можна обійтися смакуванням узятими з собою вдома приготовленими стравами.
Чаклунське натхнення до мішанини над вогнем родинного затишку
Із львів’янкою Надією Тарасюк — яка пече паски з 11 років так, як її бабуся Віра, — ми вже знайомили читачів. У Надії є кілька записників із різноманітними рецептами, які залишила не лише бабуся, а й прабабуся. Частину осучасненої кулінарної спадщини — на опрацювання всього не вистачає часу — мама трьох дівчаток-дошкільнят, дизайнер інтер’єру, вже опублікувала у соціальних мережах під назвою «Галицька кухня».
Як вдасться паска, так пройде рік
Львів’янка Надія Тарасюк пече паски з 11 років так, як її бабуся Віра. «Це дуже смачна паска, — каже мама трьох доньок–дошкільнят. — Наразі за цим рецептом (старим, як світ) пече половина моєї вулиці, практично всі знайомі». Взагалі у Надії є кілька записників із різноманітними рецептами, які залишила не лише бабуся, а й прабабуся.
Великодні жайворонки
«Я дякую Богу, що знайшла своє призначення — зцілення себе та людей через свідоме приготування та споживання здорової їжі», — каже приватний кулінар Оксана Барабаш, яка у Києві проводить майстер–класи, де навчає готувати максимально корисні страви. Із нашими читачами майстриня ділиться детальними рецептами випікання бездріжджових та сирної пасок та обрядових жайворонків для дітей.
Не ігноруйте перше
У цейтноті повсякденних справ зручніше швидко з’їсти бутерброд і випити чай, аніж сідати за обідній стіл, щоб смакувати борщ чи суп. Втім, щоб звільнитися від переслідувань постійного «ще потрібно зробити» і побалувати себе приємним і корисним столуванням, хоча б кілька разів на тиждень дозволяйте собі вирватися з формату «швидкого харчування» і приготувати першу страву. Пропонуємо кілька нових нескладних рецептів.