Магія Великого Лугу: підривом Каховської ГЕС рашисти воскресили енергію козацьких переказів

21.06.2023
Магія Великого Лугу: підривом Каховської ГЕС рашисти воскресили енергію козацьких переказів

Козаки-характерники. (Картини художника Віктора БАБЕНКА.)

Насправді ця історія дуже дивна. Інформації про Великий Луг та козаків-характерників в інтернеті і до підриву Каховської дамби вистачило б на багатотомне видання.

 

Але чомусь саме після страшного злочину окупантів вона стала неймовірно затребуваною. Мимоволі складається враження, що дух легендарних чародіїв-мамаїв дійсно вивільнився з-під водної товщі і тепер турбує усіх, хто здатний осягнути його містичну природу.

 

Більше того, у нашу свідомість почала, без перебільшення, врізатися новина про розтривожені духи наших пращурів, які зі своїми надприродними здібностями стануть поруч з українським військом на захист Батьківщини. Мовляв, полчища біснуватих орків точно згинуть, як роса на сонці, і ми нарешті остаточно позбудемося їхньої багатовікової влади над нашою свідомістю.

 

Що тут правда, а що ілюзія — покаже час. Але вже тепер очевидно, що через каховську трагедію до нас повернувся один із найважливіших генетичних кодів, який бере початок у древніх містичних джерелах. І чим швидше ми його в собі відкриємо, тим ближчою буде перемога.

Нереальна реальність

Каховське водосховище поховало територію, де у різні часи діяло шість Січей — Томаківська, Базавлуцька, Микитинська, Чортомлинська, Кам’янська і Підпільницька.

 

Усі вони, окрім безстрашного натренованого війська, мали своїх химородників. Тобто воїнів-чародіїв, мамаїв, які володіли унікальними магічними здібностями.

 

Історичні дані і народні перекази свідчать про те, що ці козаки могли відмикати замки без ключів, брати голими руками розпечені ядра, залазити й вилазити з міцно зав’язаних мішків, лікувати хвороби і смертельні рани, зусиллям волі вгамовувати кровотечу, навіювати сон на ворогів, розпізнавати зрадників та бачити майбутнє.

 

Більше того, характерники могли впливати на волю та свідомість інших людей, відчувати наближення ворога, перевтілюватися у звірів. Вбити козацького мага можна було винятково срібною кулею, влучивши прямісінько в серце.


Назва Мамай виникла невипадково. З одного боку, химородники буквально маяли над Січчю, вираховуючи ймовірну небезпеку. А з іншого, цей статус тісно пов’язаний із древньою традицією, оскільки «ма» на санскриті — великий, а «май» — ілюзія, яка робить нереальне реальним.

 

Їхні унікальні здібності — не чародійство, а глибоке знання про істинну природу людини, яка є посередником між небом та землею і здатна використовувати їхню енергію на власну користь.


Як це зробити, знали воїни-кшатрії, брахмани-волхви і древньоруські жерці, традицію яких, найвірогідніше, і перейняли запорізькі мамаї.

 

«Сьогодні відомо, що вони володіли не тільки чудовим знанням магічних ритуалів і замовлянь, практичним застосуванням прийомів екстрасенсорного впливу на противника, а й проходили бездоганну школу бойових мистецтв (гопак, спас, триглав), володіли багатьма видами зброї, мали велику внутрішню і зовнішню силу, — повідомляє культурно-просвітницький портал spadok.org. ua. — У підсумку, можна з повним правом вважати їх і волхвами, і воїнами. Таким чином, характерник — унікальна постать на той час.  І, як будь-який чарівник, він не міг померти, не передавши свій Дар Відання хоча б одному наступникові, завдяки чому ці знання і збереглися до наших днів».


Усі химородники вміли відчувати те, що коїться далеко від них. За даними дослідників теми, вони, сидячи у позі лотоса (як правило, біля кремезного дуба), мов радаром, зчитували інформацію з навколишнього простору і передавали її, у разі небезпеки, до кожної козацької хати.

 

Своєрідним «приймачем» сигналу слугували парсуни (портрети) мамаїв в оселях, біля яких у такі хвилини збурювався енергетичний простір. Вороги козаків добре знали про цю властивість образів, тому спалювали їх разом із житлом.

Заворожена правиця Сірка

За переказами, майже всі козацькі гетьмани, кошові отамани та відомі полковники були характерниками. Серед них — Остап Дашкевич, Дмитро Байда-Вишневецький, Іван Підкова, Самійло Кішка, Северин Наливайко, Петро Сагайдачний, Максим Кривоніс, Іван Богун, Данило Нечай.


І все ж найбільшої чародійної слави здобув Іван Сірко. За час свого отаманування ( з 1659-го по 1680 роки), він брав участь у понад 100 битвах і не мав жодної поразки. Козаки вірили, що він знає наперед про те, хто з ним збирається воювати, а також здатний під час бою перекинутися на хорта, вовка чи яструба або заклясти вороже військо.


Існує легенда, що козаки п’ять років не ховали Сірка після смерті і возили його тіло з собою у походи, будучи переконаними у тому, що навіть мертвим він наводить жах на ворогів і приносить перемогу. Згодом вони відрізали його праву руку і вже з нею ходили на війну.

 

Є свідчення, що зацікавлені особи й понині шукають ту правицю, аби поставити її чудодійну силу собі на службу. До речі, існує також новітнє повір’я, яке пояснює причину того, чому кацапам не вдалося захопити Дніпропетровщину ні в 2014-му, ні в 2022 роках. Кажуть цю територію магічним чином охороняє череп легендарного отамана.


З військових подвигів химородників у давні часи відомі їхні атаки на армію перського царя Дарія, який мав необережність вторгнутися в наші землі зі своєю численною «ордою». П’ятірки оголених по пояс воїнів, стоячи на конях, прорубували проходи крізь тісні ряди персів, розгорталися, прорубувалися знову і скакали в степ.

 

Спантеличені вороги збирали усю свою енергію в залізний кулак, але нічого не могли вдіяти з цими сміливцями. Їм здавалося, що мають справу з надприродною силою, яку неможливо перемогти.


Аналогічна проблема виникла і в 14-тисячного татарського війська. Як свідчить легенда, ці вояки зайшли на Січ, аби її знищити, і буквально заклякли на місці, мов укопані. У такому стані козаки їх легко розбили, лишивши в живих якусь сотню щасливців.

 

Коли ті повернулися до Стамбула, то не могли нічого розповісти про пережите. Кажуть, стояли, як на параді, з піднесеним настроєм. Сталося ж це завдяки тому, що козаки користувалися індивідуальними практиками з навіювання супротивнику потрібного собі уявлення. Завдяки цьому вони могли ставати невидимими і незрозумілими ворогові.


Йдеться не про казкове чародійство, а використання древніх знань про природу космосу і роль людини у глобальній вселенській грі. За великим рахунком, ми мало знаємо про те, ким є насправді.

 

Хоча ці «технології» нікуди не зникли. Але через заборону древніх унікальних практик християнською церквою їх носії пішли у глибоке підпілля, утворивши таємні ордени. Основні з них діють і сьогодні.

Сила генетичного коду

У нашому світі нічого не відбувається знічев’я. Все у ньому має власну першопричину. Саме тому війна, яка триває в Україні десятий рік поспіль, має більш глибокі передумови, ніж може здатися на перший погляд.


Як повідомив в інтерв’ю «5 каналу» керівник міжнародного проєкту «Козак-характерник» Денис Богуш, найсильніші в екстрасенсорному плані мамаї жили на території Луганської і Донецької областей. Чекісти добре про це знали, оскільки серед них було також чимало езотеричних практиків.

 

У результаті українців або знищили, або депортували до північних регіонів московії, після чого спорожнілий край заселили в основному не найкращими представниками російського анклаву. Серед них було чимало зеків та представників бандитських угруповань, які створювали на новому місці свої роди.

 

«З цієї причини теперішні жителі цих регіонів часто агресивно реагують на українську мову, — каже Денис Богуш. — Вони відчувають, що це не їхнє. Їх часто просто «ковбасить», бо вони не можуть відчути вібрації цієї території». Багатьох з них війна вже повернула туди, звідки прибули їхні прадіди. Справедливість торжествуватиме далі.


Технології, які використовували козаки-характерники, не диво, а уцілілі і таємно передані знання. Ними досконало оволодів дід Дениса Богуша, який був співробітником радянських спецслужб і професійно займався вивченням таєм­ниць «Аненербе» — гітлерівської організації, що стала безпрецедентним прикладом зосередження в одних руках усіх найбільших досягнень людства, давніх пам’яток, артефактів і гіпотез — від виникнення земних цивілізацій до нейронних процесів в нашому мозку.


Коли Денис Богуш ознайомився з архівом свого діда, він вже сам вивчав традиції запорозьких химородників і зрозумів, що в обох випадках йдеться про одну і ту саму давню спадщину. Згадані технології варті того, аби їх викладали у школах підготовки спецпризначенців, оскільки ці воїни часто діють на території ворога.


 Ба більше, унікальна сила наших козацьких пращурів, на думку дослідника, зберігається в українців на генетичному рівні, тому нашу землю вважають територією, де народжуються найсильніші відьми і чародії.

 

Саме цим він пояснює той факт, що за дев’ять років окупації «околиць» москалі так і не змогли просунутися вглиб країни, зіткнувшись з безпрецедентним спротивом.

 

«Нас, згідно з аналітичними даними, не повинно було стати ще у 2014 році, оскільки в країні не було взагалі нічого для війни, — каже він. — Путін міг пройти через всю країну. А воно бац і сталося! Волонтери, добровольці, армія, відчуваючи силу землі, поставили на його шляху просто смертельну перешкоду».


Ще більшою їхньою фатальною помилкою став підрив Каховської ГЕС . Навіть якщо відсторонитися від езотеричної трактовки про вивільнений дух Великого Лугу і розглянути цей феномен в суто практичній площині, то інформація про козаків-характерників однозначно пробудить цікавість свідомих українців до генетичних кодів нації.

 

Останні беруть початок у тих історичних глибинах, де в космічній ілюзії силою думки наші пращури вміли творити необхідну їм реальність.

 

«Твій шлях лежить між Землею і Небом, — вчили своїх послідовників мамаї. — Тільки відділення людської особистості від звичайного світу і оволодіння цією позицією, яка стоїть за межами «землі і неба», гарантує отримання того відсторонення, коли стає доступним Абсолютне Знання».


Вони також стверджували, що для справжнього козака мають значущість лише три речі — твоя земля, твій народ і твоє серце.