Погашене російське зло — під корінь

01.03.2023

Наша перемога у війні не означатиме, що ми повністю здолали ерефію, якщо ми не наведемо там лад, такий, що панує у цивілізованих країнах.

 

Імперію зла в сьогоднішньому вигляді необхідно назавжди відправити в забуття.

 

Вважаю, що основний заспів переможної української пісні на теренах росії має зробити наша ж зовнішня розвідка.

 

Для втілення цієї важливої місії українським розвідникам у першу чергу необхідно виділити кошти для створення підпільних диверсійних розвідувальних груп на теренах рф.


Серед основних завдань — повернути державам-сусідкам землі, що їх свого часу нахабно віджала росія.


Скажімо, Калінінградська область має відійти до Німеччини; Карелія — до Фінляндії; райони Псковщини — до Балтії. Відповідно, колишні українські історичні землі — до України.


Кожному поневоленому регіону, що досі перебуває у складі рф і не має від того жодного задоволення, наші політтехнологи повинні написати план виходу з імперії та відповідні справедливі вимоги — претензії до московії.

 

Це, зокрема, стосується Чечні, Північного Кавказу, Кубані, Татарстану, Башкортостану, Ямало-Ненецького округу, Туви, Республіки Саха (Якутія) тощо.


Для втілення цього плану необхідно залучити ще й російських опозиційних блогерів, членів товариств міжнародної дружби і земляцтв, а також добровольців із числа наших бійців, що воюють за Україну.


Щодо українських земель, то, вважаю, істину варто шукати на мапах УНР (1918 рік) та досліджень імператорської російської академії наук щодо поширення говірок у російській імперії та в Томосі патріарха Варфоломія щодо території ПЦУ.


Також необхідно створити в Україні емігрантські угоди всіх цих територій із відповідними програмами розвалу ерефії і створення національних держав.


Серед основних потреб також — назавжди позбутися русофільської секти РПЦ МП, так званої УПЦ МП, як п’ятої колони та ідеологічного диверсанта.


І ще дуже важливо розробити декілька варіантів захоплення і знищення складів та розробок ядерної зброї ерефії.


Нам необхідно розірвати ерефію зсередини всією багатонаціональною спільнотою і назавжди покінчити з існуванням на землі реальної загрози  для цивілізованого світу.

 

Віктор КОБЗАР
с. Кринички,Дніпропетровська область

  • Українські митці — не російські

    Пам’ятаємо, як у післявоєнні роки сталінська камарилья вела боротьбу з т. зв. «космополітами», тобто тими людьми, які, побувавши в Європі, цікавились європейським способом життя, культурою, мистецтвом тих народів, яких московія «асвабаждала от гньота буржуазіі». >>

  • Закон про мобілізацію поганий і запізнілий

    Нині ми отримали не просто поганий, а ще й запізнілий закон, який не посилить мобілізацію нових захисників, але цілком може послабити мотивацію тих, хто захищає країну вже не перший рік. >>

  • «Руський мір» інспірує в США неомаккартизм

    На берегах Потомаку не повинні забувати, як після другої світової війни Білому дому довелося долати поширення комуністичної ідеології колишнього СРСР створенням сумнозвісної комісії сенатора-республіканця ( ! ) Джорджа Маккарті із розслідування антиамериканської діяльності. >>

  • Чому Ізраїлю на відміну від України вдається тримати увагу світу

    Позитивні лицеміри бідкаються через чергову надану США високотехнологічну допомогу Ізраїлю - і традиційно не бачать причин чому ж Ізраїлю на відміну від України вдається тримати увагу найпотужнішої держави світу. >>