Тибет на городі,

06.08.2021

Працювати на землі зовсім не просто. Я ось із 13 років почав важко працювати: батьки були на роботі, а на мені було все велике господарство.

 

З цього віку почав нарівні з татом і дідусем косити в степу сіно для наших годувальниць корів.

 

З юних літ я гарував з останніх сил, хотілося допомогти своїм батькам, адже бачив, як їм важко. І як наслідок важкої праці — в 20 років у мене вже були дві міжхребцеві грижі та з такими болями, що по пів місяця не міг ходити.

 

Далі від важкої роботи і спадковості в мене з’являлися різні захворювання. По спадковій лінії передалися проблеми з артеріальним тиском, почали турбувати нирки та шлунок.


А два роки тому в мене з’явилися серйозні проблеми зі здоров’ям і потрібно було відповідально підійти до хвороби. Звичайно ж, я звернувся в лікарню, де й отримував необхідне лікування.

 

Але результату не бачив, тільки запевняння лікарів, що все буде добре, ми вам допоможемо.

 

І ось у той момент, коли результату не було і мало не опустилися руки, я задумався і згадав, що споконвіку лікарськими рослинами і травами лікували всі хвороби.

 

За допомогою цих трав зміцнювали здоров’я, підтримували нормальну роботу організму й відновлювалися після важких хвороб. І мені тоді пощастило, що близький друг повернувся з Тибету і привіз мені тибетські трави.

 

Він дав мені пакунок і розповів, як їх вживати, запевнив, що, приймаючи ці трави, я повністю позбудуся хвороби. Але процес буде не стрімкий, вживати цю суміш трав потрібно буде довго — від 3 до 6 місяців.

 

І дійсно, приймаючи тибетські трави, я вже через 2 тижні відчув покращення. Через 4 місяці вже забув, що в мене були серйозні проблеми зі здоров’ям. Я дуже вдячний другу, що він мені допоміг.


Тибетська медицина найсильніша і найефективніша в світі. Її вивчення дуже цікаве, але розповісти про неї в декількох реченнях неможливо, потрібно писати цілу книгу.

 

Але скажу головне: в тибетській медицині лікарів не поділяють за спеціальностями — терапевт, дерматолог, кардіолог тощо.

 

Тибетські лікарі бачать хворого як цілісну систему й лікують увесь організм у комплексі. Простіше кажучи, лікують причину, а не борються з симптомами. Тобто для тибетського лікаря окремі захворювання є лише симптомами.


У тибетській медицині використовують від 5 до 60 трав і їх компонентів у поєднанні з кількома мінералами. За допомогою такого збору трав можна повністю позбутися бронхіальної астми, аденоми, цукрового діабету, гіпертонії, каменів у нирках і жовчному, неврозів і гінекологічних хвороб.

 

Мій друг вивчає тибетську медицину вже понад 7 років, і я ось серйозно захопився і почав її вивчати. Для себе дізнався багато цікавого. Як виявилося, на моєму городі росте багато рослин, які використовують у медицині Тибету.

 

Той же трихозант, люффа, момордика, отріколі, бенінказа та інші рослини, які я використовував для отримання плодів, можуть допомогти в боротьбі з багатьма хворобами. Я, звичайно ж, знав, що всі ці рослини є лікарськими. А зараз дізнався, як ними правильно лікуватися. У моєї мами був інсульт, я їй підібрав збір трав, і вона його пропила.

 

В результаті мама успішно відновилася і зараз навіть може повноцінно працювати. Сусідка багато років страждає від цукрового діабету. Я їй теж підібрав трави, які вона зараз приймає і радіє результату.

 

І таких випадків багато, я намагаюся допомогти всім, хто просить про допомогу. Це в першу чергу мої друзі. Адже допомагати людям — це так приємно! Від однієї думки, що ти можеш бути корисним, з’являється бажання далі жити і рухатися тільки вперед.


Зараз, маючи хороший досвід у лікуванні різних хвороб травами, мені хотілося б підказати читачам, як легко і без дорогих лікарських препаратів зміцнити своє здоров’я і забути про обридлі хвороби. Пишіть або дзвоніть мені, я з радістю підкажу і відповім на ваші запитання. Адже поруч із нами ростуть трави або рослини, які обов’язково вам допоможуть.

 

Для відповіді листом не забудьте, будь ласка, покласти конверт зі своєю зворотною адресою. Моя адреса: 51610, вул.Тюркіна, буд. 41, с. Мишурин Ріг, Кам’янський р-н, Дніпропетровська обл., Руслан Духов. Мій тел.: (098) 335 37 87.

 

Руслан ДУХОВ
с. Мишурин Ріг, Кам’янський район, Дніпропетровська область