Якимось дивом друкуєте просвітницькі матеріали

02.07.2021
Якимось дивом друкуєте просвітницькі матеріали

Іван ЛЕНЬО, вокаліст гурту Kozak System

Я людина сучасних електронних технологій, тож мені важко судити, наскільки комфортно почувається друкована преса.

 

Вона, за законами маркетингу, може вижити завдяки якщо не фейковим, то дуже резонансним публікаціям, які притягують читача через «жовтизну».

 

Утім це не про унікальну газету «Україна молода», яка якимось дивом зберігає можливість друкувати навіть просвітницькі матеріали.

 

Поради давати я не можу, але захоплююся тим, що ви ще живі й продовжуєте бути актуальними для читачів! Я би хотів, щоб у вас з’являлися спонсори, заможні прихильники, які б допомагали утримувати тиражі.


У людей мого кола є декілька авторів, блогерів, інтернет-джерел, з яких ми беремо інформацію. Зрозуміло, що мої друзі телевізор не дивляться, не читають неперевірені інтернет-ресурси.

 

Лідерів суспільної думки не так багато: Айдер Муждабаєв, Яніна Соколова, Аркадій Бабченко, Сергій Жадан... Думаю, не образяться на мене ті, кого відразу не згадав.


Я дійсно щиро не розумію, як нині може триматися друкована газета на плаву, якщо в інтернеті є все. У телефоні — коли б ти не мав паузу — є можливість отримувати всю інформацію щодо всіх новин у світі.


Щиро бажаю «Україні молодій» процвітання, довголіття, великих накладів і того, щоб про газету знали у кожному куточку України!

Іван ЛЕНЬО,
вокаліст гурту Kozak System