У Тернополі відкрився міні-готель для домашніх тварин

25.06.2019
Збулася давня мрія багатьох тернопільських власників собак і котів! У місті, при нещодавно відкритій соціальній ветеринарній клініці «Хатіко», з’явився ще й міні-готель для домашніх улюбленців.
 
 
Відтепер господарі, вимушені на деякий час залишити тварин, бо треба поїхати у відпустку чи у справах, а вдома нікого не залишається, можуть зi спокійною душею поселити улюбленців у цьому готелі.
 
 
«Ще пару років тому я думала, як відпочити, щоб і тварини були в хороших руках? Найбільшою радістю було прилаштувати собаку, щоб вона отримала хоча б нормальний вигул, — написала з цього приводу на своїй сторінці у «Фейсбуцi» співзасновниця згаданої клініки, а відтак і співвласниця нового готелю Олена Дейнека. — Про котів навіть не йшлося — просила близьких, знайомих прийти, доглянути і поприбирати. Коли ж ми відкрили ветклініку, то в нас загорілося світло в кінці тунелю — навіть своє чисельне котосімейство я тепер можу довірити в хороші руки...».
 
У «Хатіко»-готельчику, щоправда, наразі лише кілька «номерів», зате вони досить комфортні й передбачають all-inclusive — тварин тут доглядають, годують, вигулюють, слідкують за їхнім здоров’ям i самопочуттям. І ціна не дуже кусається — 80 гривень за добу. А до майбутніх мешканців єдина вимога — вони повинні бути здоровими, тож перед поселенням хвостатих оглядає ветеринар клініки. На липень, «піковий» місяць відпусток, майже всі місця вже зарезервовані, тож власники планують терміново обладнати ще кілька комфортних «номерів».