Не по нам Панама

Не по нам Панама

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Минулий тиждень українське експертно-журналістське коло майже повністю присвятило «панамській справі» Порошенка. Сумнівалися та перевіряли, аналізували та робили припущення, відкидали емоції та гостро сперечалися.

Олег Ляшко: Спробував би Яценюк на зарплату в півтори тисячі прогодувати п’ятьох корів

Олег Ляшко: Спробував би Яценюк на зарплату в півтори тисячі прогодувати п’ятьох корів

З екранів телевізорів чиновники щодня розповідають байки про те, як влада «турбується» про вітчизняного виробника, хизуються підвищенням пенсій і зарплат на кілька гривень, а насправді — так погано, як зараз, українці не жили ніколи.

Від тюрми та від суми...

Від тюрми та від суми...

Швидкість, з якою в Україні останнім часом змінюються обвинувачі та обвинувачені, іноді ставить у глухий кут. Ще вчора екс-заступник Генерального прокурора України Віталій Касько був героєм дня, порушивши справу «діамантових прокурорів», а сьогодні йому самому Генпрокуратура висуває підозру в шахрайстві, звинувачуючи в «незаконному заволодінні двома державними квартирами під час перебування на службі в органах прокуратури шляхом обману».

І Прем’єр, і до Прем’єра

І Прем’єр, і до Прем’єра

«Вчора, в день космонавтики, збирався організовувати Агентство пошуку інопланетного розуму. Бо тут його явно нема. Але опівночі ознаки розуму відвідали і наші пагорби. Кандидата у прем’єри і склад уряду погоджено», — так емоційно в ніч із вівторка на середу відреагував на «Фейсбуці» на урядово-коаліційні торги глава фракції БПП в парламенті Юрій Луценко.

Всі статті рубрики