Жінка-мЕнтол

29.03.2016

Чи сподіваються батьки, чия дитина починає свій шлях із пробірки, що вона буде талановитою, гарною, успішною? Круті Парекх, яка народилася в Бірмі 32 роки тому саме таким чином, сьогодні довела свою геніальність усьому світу. Др. Круті Парекх — знаменитість, яку запрошують до себе багаті та успішні компанії, аби вона провела на їхніх корпоративах мотиваційні лекції. Ще її представляють як людину, яка може озвучити чужі думки чи передбачити майбутнє. Її унікальність полягає в тому, що вона, інженер-айтішник, досліджує неосяжні можливості людського мозку за допомогою стародавніх манускриптів та індійських мантр, базуючись на наукових засадах.

Свої здібності маленька Круті Парекх виявила рано і вже в 11 років завоювала титул професійного мага. Відтоді її стрімкий злет проноситься всіма популярними телешоу величезної Індії, перетинаючи кордони й сусідніх держав, що дає підстави, врешті-решт, зватися їй жінкою-мЕнтолом Азії. Архіви You Tube вочевидь можуть продемонструвати, які фокуси виробляла Круті Парекх упродовж свого молодого життя, та на прес-конференціях вона замість преамбули одразу пропонує перевірити, чи правильно прочитала чиїсь думки, проводить психологічні вправи, зриваючи оплески.

Часто їй ставлять питання: чи лікує вона людей? Др.Круті Парекх пояснює, що працює з мозком, а він має здатність не тільки до самозцілення, а й до того, щоб примусити організм бути здоровим. Так, вона допомагає звичайним людям повірити в себе і вилікуватися. В університеті Мумбая вона єдина, хто веде кафедру так званих сучасних магів, навчає молодь екстрасенсорним здібностям та телепатичному феномену. На її думку, всі люди мають рівнi сили і можливостi, просто на першому кроці кожен має прийняти важливе рішення: розвивати в собі чи ні певні риси. Др.Круті Парекх написала книгу «За межею розуму», в якій виклала власну філософію про невичерпні можливості людини.

На моє прохання розказати про майбутнє України, Др.Круті Парекх відповіла, що вже написала про це на аркуші, вклала його в конверт, який зможуть відкрити всі охочі ввечері наступного дня у «Президент-отелі», де відбудеться її українське шоу. Щоправда, вечір триватиме англійською і перекладачі не передбачені (мабуть, тому що прагнучи у Європу, ми повинні знати мову загального спілкування). Її асистенти додали, що др.Круті Парекх виступала більш ніж у 25 країнах світу, демонструвала свої здібності імператорській родині Японії, королеві Швеції, прем’єр-міністру Австралії, прем’єр-міністру Китаю та багатьом іншим.