Помста за Христину

Помста за Христину

На початку листопада у Краснокутську сталася страшна трагедія: 21-річний молодик задушив ременем 15-річну Христину Стороженко і відвіз бездиханне тіло до лісосмуги. Принаймні так звучить офіційна версія правоохоронців.

Неприваблива «Швейцарія»

Неприваблива «Швейцарія»

В Одесі медики зафіксували першу смерть від ускладнень «свинячого грипу». У результаті двосторонньої пневмонії легенів помер молодий чоловік, який звернувся по медичну допомогу лише на восьмий день від початку захворювання.

Безкінечні перТРУБАції

Безкінечні перТРУБАції

Сюрпризи щодо чергових нововведень у сфері комунального обслуговування не закінчуються. Уже з квітня 2016 року в Україні планується запровадити абонплату на газ для населення, своєрідні внески за доступ до газової «труби» у власному помешканні.

Леви без серпа і молота

Леви без серпа і молота

Нещодавно дві скульптури львівських левів повернули на їхнє історичне місце. Тепер кам’яні «царі звірів» охоронятимуть браму на Личаківському кладовищі, перед входом до комплексу польських військових поховань, де покояться «Львівські орлята» — національні герої Польщі, які воювали спочатку із ЗУНР (1918-1919 роки), а потім із більшовиками у 1919-1921 роках.

Мельник-глитай

Мельник-глитай

Другий рік не вщухають скандали навколо персони екс-ректора Національного університету Державної податкової служби Петра Мельника. Напередодні у ЗМІ з’явилася інформація, що Мельник незаконно продав компанії свого сина санаторій і приміщення філій університету.

Окупант у «сірій зоні»

Окупант у «сірій зоні»

Учора вранці підрозділ бойовиків терористичної «ДНР» на кількох бронемашинах та автомобілях в’їхав на територію селища Комінтернове на Донеччині, яке є «сірою зоною», і зайняв його. «Вони перебувають там, проводять перевірку документів місцевих жителів.

Московський Дон Кіхот утік на волю

Московський Дон Кіхот утік на волю

Сьогодні в Москві повинні були винести судовий вирок у справі 76-річного Володимира Іонова, якого звинувачують за статтею «Неодноразові порушення на мітингах». Але літній сміливець, що прославився фактично «донкіхотськими» акціями протесту проти кремлівського режиму, днями втік до Харкова.

Всі статті рубрики