Панель управління

Панель управління

У 14-поверхівці, що на вулиці Великотирновській, 25/2 (корпус 1), на даху з’явилася технічна обновка — шість сонячних панелей. П’ять років тому було створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку. «А до цього все було, як у всіх: дах протікав — і нікому не було ніякого діла, діряві комунікації десятиліттями не мінялися.

Зачинені в ліфті

Зачинені в ліфті

Іду здавати документи у візовий центр. Візові центри кількох країн Шенгенської зони розмістилися на восьмому поверсі торгово-розважального комплексу «Гулівер». Ліфти в цьому хмарочосі модерні, з прозорими кабінками. Ще ранок, і людей до них не пускають.

У Музеї казок і пригод

У Музеї казок і пригод

Сорок казкових персонажів, цікаві ігри та розваги, сюжети улюблених казок, що оживають просто на твоїх очах... Незабутні пригоди і веселі емоції столичний Музей казок подарував до дня Святого Миколая діткам, життя яких склалося не дуже щасливо...

Що написано вугіллям

Що написано вугіллям

Перші картини про війну в учителя історії та художника Володимира Кравчука з’явились після смерті його учня, «кіборга» Віталія Гасюка, в якого педагог був класним керівником. Ці роботи — ікони на ящиках з-під патронів та графічне зображення війни на сході — загалом близько сорока творів, митець представив на виставці «Вівтар мужності» в альма-матер — Вінницькому педуніверситеті імені Коцюбинського.

Всі статті рубрики