От і «Казці» кінець

От і «Казці» кінець

Тільки за останній тиждень у Ялтинському зоопарку «Казка» померли відразу троє маленьких тигренят. Причини, через які всі нащадки знаменитої бенгальської тигриці-альбіноса на прізвисько Тигрюля не змогли вижити, так досі й не з’ясували. Однак не останню роль тут зіграла енергоблокада півострова та різке підвищення цін на медикаменти й продукти харчування.

«Бухенвальдський» набат

«Бухенвальдський» набат

Активісти та засуджені, які щойно звільнилися з місць позбавлення волі, спробували зайти до приймальні Пенітенціарної служби України та розповісти громадськості правду про катування та про корупцію у пенітенціарній системі.

Проповідник незалежності

Проповідник незалежності

Львівський музей історії релігії презентував виставку «Життя, просвітлене Христом», присвячену 100-річчю від дня народження Патріарха Димитрія — Володимира Яреми. Він першим наприкінці 80-х років минулого століття, ще у колишньому Радянському Союзі, оголосив про вихід своєї парафії з-під юрисдикції Московського патріархату. Життєвий шлях Патріарха показано через документи, особисті речі та фотографії.

Кремлівська «качка» під ялинку

Кремлівська «качка» під ялинку

Уже зрозуміло, що Мінські угоди не буде виконано жодною зі сторін до кінця цього року. Відтак РФ має готуватися до продовження санкцій. Утім анонімні джерела (швидше за все з російської сторони), які беруть участь у роботі Тристоронньої контактної групи в Мінську, вже «вкидають» у ЗМІ інформацію, що «учасники конфлікту на сході України можуть продовжити роботу над політичним урегулюванням у 2016 році».

І хочеться, і колеться

І хочеться, і колеться

Як і щороку, перед новорічними святами на Львівщині почалися спеціальні рейди, які б мали вберегти вічнозелених красунь від вирубки. Працівники облдержадміністрації, екологи та правоохоронці пройдуть лісами та перевірять, які саме дерева рубають, щоб потім продати на ринках.

Цинізм вищого гатунку

Цинізм вищого гатунку

Шахрай входив у довіру до членів сімей героїв, показуючи фотографії, на яких були зображені бійці-родичі, а також розповідаючи цілком правдоподібну інформацію про їх місцезнаходження, яку він випитував у справжніх учасників бойових дій на Донбасі.

Всі статті рубрики