Досвід пекла

Досвід пекла

Якось московський журнал «Иностранная литература» зорганізував доволі переконливу дискусію фахівців з проблеми «Класик, сучасний класик, модний письменник, культовий автор...» (2007). Літпроцесуальна доля Сергія Жадана цілком укладається в цю парадиґму.

Життя на вісімнадцяти островах

Життя на вісімнадцяти островах

До кінця жовтня триватиме Київська бієнале-2015, яку організатори назвали «Київська школа». Що є досить важливим у нинішніх умовах для спраглих до мистецтва: вхід на всі події вільний. І можна не сумніватися, що куратори проекту Георг Шоллхаммер і Хедвіг Заксенхубер із Австрії спільно з київским Центром візуальної культури продовжують розмальовувати цю осінь у кольори виставок, обговорень, кінопоказів, семінарів та воркшопів.

Безнадійно хворий і Рожева Пані

Безнадійно хворий і Рожева Пані

Роман Еріка-Еммануеля Шмітта «Оскар і Рожева Пані» має величезну сценічну історію. Його ставили на великих і малих сценах різних країн, у тому числі й в Україні. Вистава ж, яку готує режисер Ростислав Держипільський, апріорі претендує на особливий статус у переліку цих театральних постановок.

Ап — і тигри біля ніг

Ап — і тигри біля ніг

Минулої неділі у Львівському державному цирку стартував новий сезон — відбулася прем’єра міжнародної програми «Сузір’я цирків світу». На арені засяяли справжні зірки улюбленого малими й дорослими мистецтва з України, США, Казахстану, Узбекистану.

ТАКЕ КІНО

ТАКЕ КІНО

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики