Ап — і тигри біля ніг

22.09.2015
Ап — і тигри біля ніг

Фахріддін Ахназаров — один із найсильніших чоловіків світу. (з сайта chinizelli.com.)

Минулої неділі у Львівському державному цирку стартував новий сезон — відбулася прем’єра міжнародної програми «Сузір’я цирків світу». На арені засяяли справжні зірки улюбленого малими й дорослими мистецтва з України, США, Казахстану, Узбекистану.

Чи не найбільше вразив львів’ян виступ 29-разового рекордсмена Книги рекордів Гіннесса, одного з найсильніших чоловіків світу Фахріддіна Ахназарова. Він підняв вантаж вагою 750 кілограмів. А також руками вбивав цвяхи у дошки. Найвідоміший рекорд силача з Узбекистану — коли в Еміратах тягнув зубами 8 американських вантажівок. Фахріддіну аплодували Арнольд Шварценеггер, королева Великобританії, президент США Джордж Буш і багато інших знаменитостей. Сповненим лірики був виступ спортивної гімнастки Ольги Антипенко з Казахстану, патріотичний виступ жонглера-віртуоза Артема Хоманька та екстремальний виступ, що змушував затамувати подих, видатних акробатів України.

Незабутню подорож до світу фауни і флори подарували провідні дресирувальники Національного цирку України з Києва — Юлія та Микола Козарєви. Одночасно на арені було 7 тигрів та 5 левів. Також можна було побачити понад сім десятків інших дресированих тварин: носух, дикобразів, єнотів, лисиць, песців, кіз, вовків, кабанів, фредок, щурів, котів, собак і навіть ланей.

Показові виступи проходитимуть у Львівському державному цирку упродовж місяця.