Удар по «Удару»

09.09.2015

Із першим усе зрозуміло. Адже 28 серпня відбувся об’єднавчий з’їзд партій «Блок Петра Порошенка «Солідарність» і «Удар». Його учасники вирішили стати єдиною потужною політичною силою. Називатиметься вона «Солідарність», але з Віталієм Кличком на чолі.

Однак дніпропетровські «ударівці» такий поворот у своїй долі категорично не сприйняли. Руслан Колесніков запевняє, що радикальне рішення він прийняв не сам, а ретельно порадившись з активістами партії в області. Зрештою, «Удар» із Дніпропетровщини заявив про свій вихід з об’єднавчого процесу.

«Боротьбу за нову Україну продовжуватиму вести зі своєю командою. Але не під знаменами чинного Президента!» — категорично заявив Руслан Колесніков.

Такий демарш викликав доволі бурхливу реакцію з боку Петра Порошенка.«Дніпропетровська команда партії Порошенка дуже чітко дала зрозуміти, що не збирається дотримуватися домовленостей. Але найголовніше — вони не збираються працювати відкрито і прозоро. Я не бачу там людей, готових кардинально змінити принципи роботи, діяти не у власних інтересах, а реально воювати за права людей. Забудьте. У партії Порошенка поки що керуються іншими цілями і завданнями», — наголосив Президент України.