Юрій Павленко: Владі вигідно свою неспроможність прикривати війною

Юрій Павленко: Владі вигідно свою неспроможність прикривати війною

Велика політика і примарні «реформи» в Україні стали для нинішньої влади чимось цілковито самодостатнім. Хоча плодів так званих реформ не видно, а прості люди вже живуть за межею бідності. Але найбільше страждають незахищені: старі, інваліди та діти...

Історія виправдає

Історія виправдає

Інформація про те, що голова Вінницької обласної ради Сергій Свитко вручив Почесні відзнаки «За вагомий внесок у розвиток Вінниччини» нині гнаним владою учасникам Революції гідності, пройшла в регіоні майже не поміченою. Хоча вона претендує на роль невеликої сенсації і створює прецедент у державі. «Дійсно, обласною відзнакою нагороджено Юрія Павленка, Юрія-Януарія Шостака та Михайла Сіранчука, щодо яких сьогодні здійснюються політичні репресії», — повідомили в прес–службі обласної ради.

Наша правда переможе?

Наша правда переможе?

Коли говоримо про війну на Донбасі, наші політики, військові, політологи та журналісти часто-густо вживають гасло: «Наша правда неодмінно переможе брехню агресора!». І більшість із нас вірить у цей привабливий за своєю сутністю вираз.

Удар по «Удару»

Удар по «Удару»

Голова Дніпропетровської обласної організації політичної партії «Удар» Руслан Колесніков заявив не тільки про складення з себе таких повноважень, а й про відмову від подальшого співробітництва з партією «Солідарність».

Всі статті рубрики