Червоні клени на Території Гідності

Червоні клени на Території Гідності

Понад півроку тривали публічні обговорення, перш ніж визначилися переможці у відкритому конкурсі на визначення кращої ідеї створення Меморіального комплексу Героям Небесної сотні у столиці. Учора оголосили кращих iз кращих, ними стали проекти митців із семи країн світу.

Оббирають до нитки

Оббирають до нитки

Торговельні мережі й надалі підвищують ціни та уникають сплачування штрафів, ігноруючи законодавство. Про це днями заявила начальник управління досліджень і розслідувань Антимонопольного комітету України Олена Шевчук.

«Полювання» на хірурга

«Полювання» на хірурга

Позавчора за 50 метрiв від власного будинку було скоєно напад на головного лікаря Вінницького обласного онкологічного диспансеру, депутата Вінницької міськради Володимира Шамрая. У нього стріляли з травматичної зброї, поранили у ногу.

Вогонь «Свободи»

Вогонь «Свободи»

Вибух стався о третій годині ночі. Міліціонери, які патрулювали центральну частину Сум, почувши його, швидко знайшли місце надзвичайного випадку. Його осередком, де вже почалася пожежа, став офіс місцевої організації ВО «Свобода». Ударна хвиля вибуху викинула частину речей на вулицю, у будинку навпроти повилітали шибки.

Чортове колесо

Чортове колесо

Упродовж нинішнього місяця інспектори міського управління Державтоінспекції у столиці проводять профілактичні заходи «Автобус-2015» — щоб запобігти аваріям і проконтролювати технічний стан транспортних засобів, що перевозять людей.

Окупант марить наступом

Окупант марить наступом

Російсько-терористичні війська вже найближчим часом можуть відновити наступальні дії на позиції української армії, заявив польським ЗМІ Генсек НАТО Йєнс Столтенберг. За його словами, лише повне виконання положень Мінських домовленостей є «єдиним шляхом до миру», а «будь-яка спроба розширити територію, контрольовану сепаратистами, буде неприйнятною для міжнародної спільноти».

Мінфіну — «незадовільно»

Мінфіну — «незадовільно»

Верховна Рада вчора поповнилася неофітом — замість нардепа від «Батьківщини» Дмитра Шлемка, який добровільно склав мандат 4 червня, по списку просунувся номер 19-й, Валерій Дубіль.

Води — по коліна

Води — по коліна

Унаслідок ускладнення погодних умов, сильних дощів та шквалистих поривів вітру, через спрацювання автоматики захисту ліній електропередач у ніч із 15 на 16 червня у шести областях сталося знеструмлення 96 населених пунктів. А саме: у Вінницькій — 29 сіл, у Львівській — 21, у Житомирській — 20, у Київській — 15, у Одеській — 6, у Черкаській — 5.

Всі статті рубрики