Стусова перемога

Стусова перемога

«Сказано — зроблено» — ця приказка вельми доречна до події, що відбулася вчора в Києві. Ще в січні мер столиці Віталій Кличко пообіцяв громадським активістам, що «до Дня Києва сквер Стуса буде відкрито». До цих слів мера не в усіх була довіра. Адже тяганина з офіційним невизнанням ділянки по проспекту Перемоги, 119 тривала кілька років.

Приватними руками не чіпати

Приватними руками не чіпати

Учора на площі біля приміщення Полтавської облдержадміністрації з плакатами «Не віддамо водоканал олігархам!», «Де 233 мільйони за різницю в тарифах?», «Не допустимо рейдерського захоплення підприємства», «Пане Вороно, пам’ятай про Революцію гідності» протестували працівники обласного комунального підприємства «Полтававодоканал».

Передерiй перебрав?

Передерiй перебрав?

Кадрову революцію Державна фіскальна служба України почала з Одеської митниці. Наказом нового голови ДФС Романа Насирова було звільнено очільника митконтролю Одеської області Володимира Передерія та всіх його заступників. За словами першого заступника голови ДФС Сергія Білана, Одеса на сьогодні залишається найскладнішим регіоном.

Вам кришка

Вам кришка

Столична влада вирішила зайнятись облагородженням зелених зон міста. Так, до Дня Києва у столиці «засяють» чистотою і благоустроєм парки імені Пушкіна, Дарницького шовкового комбінату, частково «Нивки» і Труханів острів. Принаймні так обіцяють у Київраді, де відбулася презентація відповідного проекту «Київські парки».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Війна іде — страждають люди

Війна іде — страждають люди

Обстріли в зоні протистояння на Донбасі, які не припиняються, все більше прикрощів завдають місцевому населенню, особливо на Луганщині. Учора «УМ» повідомляла про пошкодження магістрального водогону, яким постачалася вода на окуповані території. А минулої ночі 9 населених пунктів біля Станиці Луганської (2700 абонентів) залишилися ще й без газу через пошкодження газопроводу.

Кредитний терор

Кредитний терор

Детективна історія починалася як резонансна соціальна драма. До 48-річного жителя міста Люботин прийшли чиновники виконавчої служби, аби виселити його з будинку через невиплачену іпотеку. Суд, що розглядав цю справу, став на бік кредитора і виніс саме таке рішення.

Всі статті рубрики