Мобілізація сильних

Мобілізація сильних

Згідно з останніми даними Київського міжнародного інституту соціології, рейтинг партії «Сильна Україна» дорівнює 7,8 відсотка. Це більше, ніж у «Батьківщини» Тимошенко та у об’єднання Яценюка—Турчинова. Крім того, «Сильна Україна» — єдина опозиційна партія, яка долає прохідний бар’єр. Для «СУ» — це перші вибори і перша унікальна можливість опонувати «кістяку» провладних партій, який опиниться разом iз нею у парламенті.

З’їздопад

З’їздопад

Війна війною, а вибори — за розкладом. У той час, як бойовики на Донбасі вкотре порушили перемир’я і знову почали завдавати ударів по мирних жителях і Українській армії, у Києві проходили з’їзди політичних партій.

«У нас немає протиріч для громадянської війни»

«У нас немає протиріч для громадянської війни»

У Львові, в рамках Форуму видавців, презентували вже третій наклад книжки екс-Президента України Віктора Ющенка. Хоча книжка «Недержавні таємниці» побачила світ ще кілька місяців тому, вона чимдалi набуває популярності. А на розмову з її автором прийшов повнісінький зал людей. Третього Президента України зустрічали оплесками та стоячи.

Радикальна партія йде перемагати

Радикальна партія йде перемагати

14 вересня на Володимирській гірці у Києві просто неба відбувся з’їзд Радикальної партії Олега Ляшка. Участь у заході взяли понад тисячу гостей та делегатів.

У промові лідер «радикалів» Олег Ляшко наголосив на основних пунктах виборчої програми — боротьба з олігархами, десепаратизація, зміцнення обороноздатності.

Україна переможе!

Україна переможе!

Символічно: Гімн України на з’їзді України виконували діти. Тоненькі голоси не зовсім впевнено, але дуже зворушливо виводили слова, з якими на вустах гинула Небесна сотня та герої АТО. Молодь і оновлення — відштовхуючись від цих двох чинників, ми матимемо шанс на зміни.

Всі статті рубрики