«Бацьків» поріг

«Бацьків» поріг

«Сиджу під арештом із двома громадянами Грузії. Біля входу — капітан iз дубинкою. Тут є телевізор, дивани і туалет. Мене не впустили на територію Білорусі. Причини не зрозумілі. Ніколи нічого поганого не робив і не говорив про Білорусь, тому вчинок Лукашенка для мене дивний», — описав свої перші враження від Мінська народний депутат Олександр Бригинець, котрий летів через Білорусь до Москви, а далі — до Воронежа, де утримують українську льотчицю Надію Савченко.

«Бєс» поплутав

«Бєс» поплутав

Чомусь не відразу, але за певний час МВС таки підтвердило замах на голову відомства Арсена Авакова. Рада Нацбезпеки від коментарів на цю тему ухилилася — спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко зазначив, що в нього «немає подробиць» iз приводу цього інциденту.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ляшко спроcтив життя інвалідам

Ляшко спроcтив життя інвалідам

Раніше люди з обмеженими фізичними можливостями мали щороку оббивати пороги медкомісій, доводячи, що вони насправді недієздатні. Ця бюрократична процедура була дуже складною, принизливою і незрозумілою: скажімо, навіщо людині без ноги щороку пояснювати відповідним службам, що кінцівка у неї не відросла?

Всі статті рубрики