Із речами на вихід?

Із речами на вихід?

Сім’ям iз малолітніми дітьми, які пережили шок після руйнівного вибуху у власних квартирах, доводиться проходити чергове випробування на міцність. Як писала раніше «УМ», 12 травня у Миколаєві на верхніх поверхах житлового будинку на Намиві прогримів потужний вибух газу, внаслідок чого десятиповерхівка була зруйнована повністю, загинуло семеро людей.

Втрати примиряють

Втрати примиряють

Учора сотні киян прийшли до Михайлівського Золотоверхого собору, де відбувалася панахида за Валерією Новодворською. Прощання ж із відомою правозахисницею і дисиденткою відбувалося учора в Москві в Сахаровському центрі, після чого тіло Новодворської було кремовано в Ніколо-Архангельському крематорії, а прах поховали на Донському цвинтарі в Москві.

Дешеве «х...ло»

Дешеве «х...ло»

Знамениту оцінку російського президента, яку придумали харківські футбольні ультрас, протестуючи проти війни в Україні, тепер повторює увесь світ. Самим же харківським активістам довелося пережити через неї вже два судовi засідання.

Громадою обух сталять

Громадою обух сталять

Ні на день не припиняється потік фінансової та матеріальної допомоги мешканців Івано-Франківщини українським бійцям, котрі на Донбасі захищають територіальну цілісність України. Такого єднання армії і прикарпатського люду вочевидь не спостерігалося з часів національно-визвольної боротьби середини ХХ століття.

Не лiзь — заБЛОКовано!

Не лiзь — заБЛОКовано!

На відміну від трьох постів, що були на сторожі міста впродовж останніх чотирьох місяців, новостворені представляють собою не просто укріплені об’єкти. Блокпости посилені військовою технікою.

Надія на Європу

Надія на Європу

Справа Надії Савченко проти Росії в Європейському суді з прав людини отримала статус пріоритетної. «Президент суду звернувся до уряду РФ iз запитаннями про те, як потрапила Надія Савченко до російського СІЗО, на яких підставах та чому досі не було надано можливості зустрітися з консулом України.

Смак свободи

Смак свободи

Доки на сході країни тривають бої, звільнені Слов’янськ, Краматорськ та інші населені пункти потроху повертаються до нормального життя. За наказом Президента Порошенка у вівторок тут відбулася нарада за участю першого заступника голови адміністрації Президента України Геннадія Зубка, яка мала дати оцінку стану об’єктів інфраструктури Слов’янська та навколишніх сіл.

Це війна, хлопці!

Це війна, хлопці!

«Успіхи сил АТО, яким ми раділи відразу після закінчення «перемир’я», змінилися на якусь «позиційну війну», — так охарактеризував останні події в зоні АТО керівник центру «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук. І бої з кожним днем стають усе запеклішими.

Всі статті рубрики