Добрий сусiд — найближча родина

Добрий сусiд — найближча родина

Перші біженці зі Слов’янська почали з’являтися на Харківщині ще наприкінці березня, але тоді люди приїжджали в основному до родичів. Сьогодні жителі фронтових міст масово покидають рідні домівки переповненими автобусами, вибираючи нерідко місцем тимчасового прихистку саме сусідню область.

Дім, який збудував Царьов

Дім, який збудував Царьов

Після того як 3 червня Верховна Рада України, нарешті, позбавила недоторканності нардепа Олега Царьова, який відверто закликає до від’єднання південно-східних областей від України, об’єктом посиленої уваги стала і його оселя на березі Дніпра, у селищі Старі Кайдаки.

Перший пішов!

Перший пішов!

Перший тест з іноземної мови у вівторок склали 93 відсотки абітурієнтів. За даними Українського центру оцінювання якості освіти, це досить високий показник. Загалом, усе відбулося без ексцесів, хоча майже 130 абітурієнтів були затримані з мобільними телефонами.

Віртуозне фіаско

Віртуозне фіаско

Концерт відомого російського оркестру «Віртуози Москви» під керівництвом Володимира Співакова, який мав відбутися 16 червня в Національній опері, скасовано. Саме цього вимагали нещодавно під стінами Опери українські активісти, закликаючи українців бойкотувати російських діячів культури, які підписалися під відкритим листом на підтримку дій президента Путіна щодо анексії Криму.

Свої серед чужих

Свої серед чужих

У Київському районному суді Харкова розпочалися підготовчі засідання, на яких розглядатимуть справи, порушені у квітні проти 63 «штурмовиків» ОДА. Першим у списку виявився відомий майстер спорту з фридайвінгу Спартак Головачов. Він не визнає своєї провини, запевняючи, що штурм ХОДА взагалі не входив у плани активістів.

«Та вбивайте її»

«Та вбивайте її»

Від учорашнього дня у члена Координаційної ради Майдану Гайде Різаєвої з’явилася особиста охорона. Відтепер її всюди супроводжують кілька бійців «Правого сектору». Так само своя охорона з’явилася і біля Кримського намету на Майдані, де перебуває Гайде.

Полон або ліквідація

Полон або ліквідація

В останні дні на східному фронті відбувся переломний момент: позавчора керівництво Антитерористичної операції доповіло в.о. Президента, Голові ВР Олександру Турчинову, що північ Донецької області повністю очищено від терористів, знищено опорні пункти та військові табори бойовиків у цьому регіоні, захоплено їхній головний укріпрайон у населеному пункті Семенівка, встановлено контроль над містом Красний Лиман.

Всі статті рубрики