Щоб іншим було легше

Щоб іншим було легше

Напередодні Нового року, 25 грудня, жертва миколаївського садиста Олександра Попова та її мама Алла Гудзь побували в стінах Лікарні швидкої допомоги Миколаєва, де дівчина пролежала в комі під крапельницею більш як два місяці після жорстокого побиття 9 травня 2011 року.

Віддайте гроші

Віддайте гроші

Услід за Дніпропетровськими трамвайниками, які нещодавно паралізували роботу громадського транспорту, та черкаськими акторами відстоювати своє конституційне право на оплату праці взялися й волинські транспортники.

На ровері? Маєш знижку!

На ровері? Маєш знижку!

У Львові на проспекті Шевченка, одному з центральних проспектів міста, спортивний магазин встановив спеціальні стійки для велосипедів. А в самому магазині діє 10–відсоткова знижка для тих, хто приїхав на велосипеді.

Всі дороги ведуть до храму

Всі дороги ведуть до храму

Днями в Тернополі на території районного територіального медичного об’єднання запросила до молитви вірян незвичайна церква — міжконфесійна. У самому центрі міста тут у вихідні та святкові дні почергово відправлятимуть служби, сповідатимуть та причащатимуть священики різних конфесій.

Погуляли по–дорослому

Погуляли по–дорослому

Тринадцятирiчна школярка потрапила до Роменської лікарні й отримала діагноз «алкогольне отруєння». Привезли дівчину зі школи, де їй стало зле. А причиною такого стану виявилися вечірні розваги.

За рибу гроші

За рибу гроші

Російські «зелені кашкети» в досі офіційно не розділеному між Україною і Росією Азовському морі виявились більш поблажливими до українських рибалок, аніж їхні колеги у липні. Тоді, нагадаю, російський прикордонний сторожовий катер протаранив і потопив човен з українськими рибалками, внаслідок чого із п’яти жителів Донецької області живим лишився лише один.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Руки загребущі

Руки загребущі

«Чому прокуратура не припиняє незаконну забудову на вул. Жилянській, 120–б?». Таке запитання — на плакатах і скандуванням — ставили сотні киян під стінами прокуратури Шевченківського району Києва. Як писала раніше «УМ», за цією адресою забудовник уже шість років хоче звести будівлю без будь–яких дозвільних документів.

Куріть на здоров’я?

Куріть на здоров’я?

Минулого тижня «УМ» повідомляла, що Кабмін був готовий підняти акцизи на пиво на 30%, на горілку та тютюн — на 40%. Практично за три дні цифри кардинально змінилися: на пиво — 5%, горілку — 14% і тютюн — 11%.

Всі статті рубрики