Без диму

Без диму

Уряд і надалі шукає способів залатати бюджетні діри та збільшити податкові надходження. Як повідомила газета «Комерсант», у Міні­стерстві доходів і зборів запропонували з квітня збільшити податкове навантаження на підакцизні галузі на 40–200%, передусім на пиво та цигарки.

Пернаті в’язні

Пернаті в’язні

Активістам «Екологічного опору» зателефонувала жінка, яка побачила у парку «Високий замок» комерсантів, що пропонували сфотографуватися з красенями орлом та яструбом. Активісти зреагували миттєво та групою з 10 осіб прийшли боронити птахів.

Жезлом по кишені

Жезлом по кишені

Пити за кермом не можна. Це, крім того, що смертельно небезпечно, відтепер ще й дуже дорого. З 14 грудня покарання за надмірний градус алкоголю в крові під час керування транспортом передбачено штраф від 3400 до 5950 гривень або позбавлення права керування авто на строк від одного до двох років, або адміністративний арешт на строк від 7 до 10 діб.

Як добратися до Канади?

Як добратися до Канади?

У Херсоні Майкл Девідсон уже став своєрідною пам’яткою: колоритний чоловік у валянках і фуфайці просить милостиню англійською мовою, співає іноземні пісні й з задоволенням частується бутербродами з хлібом та салом. «Майже три місяці я жив у міському парку, ночував на лавці, — розповідає про своє життя сам Майкл.

Всі статті рубрики