Якби вали уміли говорити...

Якби вали уміли говорити...

Учора в місті Володимир–Волинський відбулося перезахоронення останків понад трьох сотень поляків, знайдених у жовтні під час розкопок старовинного городища. Участь у цій сумній події взяли високопосадовці Республіки Польща та України, духовенство, дипломати і громадськість.

Небезпечні експерименти

Небезпечні експерименти

У Бориславі, на Львівщині, троє підлітків потрапили у лікарню через власну необережність. Нещастя сталося 8 грудня близько шостої години вечора. Як розповіли «УМ» у прес–службі ГУМВС України у Львівській області, хлопці вирішили перевірити, що станеться, якщо кинути петарди у вентиляційну трубу.

Сніг іде, а ми будуємо

Сніг іде, а ми будуємо

Після всеукраїнського скандалу, коли на батьківщині Тараса Шевченка, у селі Моринці Звенигородського району, було розвалено автентичну хату чумака, тут дочекалися морозів та снігу й узялися за роботу. Адже відзначення 200–літнього ювілею з дня народження Великого Кобзаря не за горами, отож доводиться поспішати.

Закони для генералів

Закони для генералів

Сумські студенти та містяни, які до них приєдналися, провели пікетування обласного управління МВС. Метою пікету було з’ясування міри участі сумських «беркутівців» у розгоні мирної акції на київському Євромайдані та вимога повернути сумський «Беркут» додому.

Всі статті рубрики