Бідний, бо...

Бідний, бо...

Останнім часом розрив у рівні доходів між містом і селом скоротився. Але не тому, що поліпшується життя сільського населення, а тому, що погіршуються показники в містах, у першу чергу — в малих. 25% українців живе на суму, що менша від прожиткового мінімуму, а близько 78% — на межі бідності.

Кинуло на 40 градусiв

Кинуло на 40 градусiв

Дев’ятеро студентів Сумського державного університету, повертаючись у вівторок близько 16–ї години із занять, постраждали у дорожньо–транспортному випадку. У маршрутне таксі, в якому вони їхали, на перехресті вулиць Харківської та Охтирської на повному ходу врізався автомобіль Сhery–amulet.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ще один «останній бій»?

Ще один «останній бій»?

Учора кияни вступили в нерівний бій за право спокійно жити у своїх будинках. Люди вкотре намагалися зупинити будівництво, яке незаконно ведуть під їхніми вікнами, на вулиці Жилянській, 120 б.

Боротба СУМо

Боротба СУМо

Учора до Сум завітав екс–міністр МВС і вчорашній політв’язень Юрій Луценко. Частиною його «плану дій» була, зокрема, промоція акції «Я обираю Європейський Союз». Цю акцію започаткувала 1 жовтня створена нещодавно Луценком громадянська ініціатива «Третя Українська Республіка».

Невеселі каруселі

Невеселі каруселі

Генеральна прокуратура здійснила перевірку розважальних атракціонів по всій країні. Обстежено 1,5 тисячі таких об’єктів, виявлено двi тисячі порушень i заборонено до експлуатації понад 300 атракціонів.

Всі статті рубрики