НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Мокра» справа

«Мокра» справа

У Кіровограді пройшов дощ, унаслідок якого затопило 5–поверхову будiвлю гуртожитку Кіровоградського медичного коледжу. Злива, яка тривала чотири години поспіль, залила 5–й, 4–й та 3–й поверхи, зробивши їх непридатними для проживання. Частково постраждали також 1–й та 2–й поверхи.

ЗБИТКИ

ЗБИТКИ

Злива, що тривала чотири години поспіль, ледь не повністю затопила Кіровоград i паралізувала рух вулицями. Внаслідок сильного дощу в окремих мікрорайонах міста підтопило присадибні ділянки приватних житлових будинків i проїжджі частини доріг, а центральні вулиці міста перетворилися на річки.

Оце так гальба!

Оце так гальба!

За час проведення гастрономічно–музичного фестивалю «Львівська забава» у Львові встановили ще один рекорд. Пивний кухоль завширшки півтора метра і висотою в два метри вміщує в себе три з половиною тисячi літрiв пива.

Велика вода — велика бiда

Велика вода — велика бiда

Сильні дощі за кілька днів перетворили Одеську область на Хабаровський край. Під удар стихії підпали чотири райони області: Арцизький, Болградський, Тарутинський та Саратський. Опади почалися 12 вересня і не припинялися протягом кількох днів, унаслідок чого у тринадцяти населених пунктах підтопило 399 житлових приватних будинкiв.

Надто «гарячий» цех

Надто «гарячий» цех

У цеху з виготовлення колісних пар ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» учора о 2–й годині 40 хвилин виникла пожежа. За інформацією Управління ДСНС в області, вогнем було знищено близько 800 метрів покрівлі, жертв і постраждалих немає.

Минулими вихідними мешканці будинку по вулиці Ляпунова, 11, у Харкові пережили справжній шок. Їхній літній сусіда виліз на дах дев’ятиповерхівки і розстріляв згори припарковані біля тротуару автомобілі. Після цього він запалив цигарку й кинувся вниз. Люди, які стали свідками трагедії, спробували зупинити сусіда, але добігти до даху не встигли. Чоловік від смертельних травм помер одразу, тому лікарям швидкої допомоги, що приїхали за викликом, довелося лише засвідчити його смерть.

Не досиділи

Не досиділи

На території Сімферопольської виправної колонії №102 обвалилися залізобетоннi конструкції даху виробничого цеху. Як повідомляє прес–служба кримського відділення ДСНС України, в результаті обвалу загинуло двоє ув’язнених.

Всі статті рубрики