17.09.2013

Минулими вихідними мешканці будинку по вулиці Ляпунова, 11, у Харкові пережили справжній шок. Їхній літній сусіда виліз на дах дев’ятиповерхівки і розстріляв згори припарковані біля тротуару автомобілі. Після цього він запалив цигарку й кинувся вниз. Люди, які стали свідками трагедії, спробували зупинити сусіда, але добігти до даху не встигли. Чоловік від смертельних травм помер одразу, тому лікарям швидкої допомоги, що приїхали за викликом, довелося лише засвідчити його смерть.

Як розповіли знайомі покійного, він запам’я­тався їм повним відлюдником. Його дружина померла майже сім років тому, і з того часу чоловік майже ні з ким iз сусідів не спілкувався. Правда, при цьому дивував своїми звичками. Наприклад, щоранку виходив на прогулянку і нерідко катався на роликах. Особливо його не злюбили місцеві п’янички: дід часто підходив до їхнього гурту й казав, що всіх їх треба повбивати. Тож не виключено, що автомобілісти теж потрапили до списку неблагонадійних не просто так, а через вранішній галас автосирен. Як результат — прострелені вікна в семи легкових машин та побиті вікна на кількох поверхах. Люди, на щастя, від дідового «теракту» не постраждали.

За словами очевидців, стріляв чоловік iз гвинтівки, зарядженої не кулями, а цвяхами. Змайстрував зброю помсти сам, прикріпивши до дерев’яної дошки щось на зразок автоматного дула. «Зброярство», очевидно, було його хобі, оскільки при обшуку квартири покійного правоохоронці знайшли цілу лабораторію з виготовлення саморобних вибухових пристроїв та вогнепальної зброї. Очевидці НП не виключають також, що вибухівку пенсіонер прив’язав собі до живота перед падінням iз даху, оскільки тіло було вкрай закривавлене.

Загалом же він був просто дуже самотньою людиною. Сусіди кажуть, що в Харкові проживають його син та онук, але з якоїсь причини рідні фактично ніколи не спілкувалися.


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2_desc.inc on line 181