Невеселі нотатки з певної відстані

Невеселі нотатки з певної відстані

Цього разу хочеться обміркувати подію, яка вже минула, і потроху віддаляється в часі. На початку другої декади липня трапилося кілька днів провести у Польщі, й саме у ті дні сусідня держава відзначала 70–ті роковини сумної та трагічної події, так званої Волинської різанини.

Оце так зупинив

Оце так зупинив

Аварію автобуса відомої компанії «Євролайнс», який позавчора вночі перекинувся поблизу французького міста Фіту, міг спровокувати українець. Цю версію, яку першою оприлюднила французька газета «Фігаро», фактично підтвердив прокурор Нарбони.

Таксі класу «прем’єр»

Таксі класу «прем’єр»

Якось прем’єр–міністр Норвегії Єнс Столтенберг сказав собі: «Я хочу почути, що думають люди». А якщо і є таке місце, в якому люди вільно можуть сказати все, що справді думають про ситуацію в країні, владу й таке інше, то це таксі.

Чи брати «Братів»?

Чи брати «Братів»?

Протистояння між прихильниками відстороненого від влади президента Єгипту Мохаммеда Мурсі та військовими сягнуло апогею. Вища рада збройних сил визначила понеділок останнім днем, коли опозиція з числа «Братів–мусульман» має демонтувати два свої наметові табори в Каїрі й розійтися, інакше їх розженуть силою.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики