Півгодинника відсудила екс–дружина

Півгодинника відсудила екс–дружина

Під уважне око фотокореспондента Влада Соделя, відомого тим, що на нього напали «гопники» 18 травня в Києві, а також професійним «полюванням» на дорогі аксесуари чиновників, потрапив годинник захисника Юлії Тимошенко, екс–нардепа Сергія Власенка. На минулому тижні в мережі інтернет з’явилося фото відомого адвоката в золотому годиннику, схожому на Breguet Tradition 7027BB/11/9V6 чи Breguet Tradition 7037BB/11/9V6 — різниця між моделями не помітна, її становить калібр і ціна, яка в інтернет–магазинах коливається в межах від $22 468 до $37 600. У статусному годиннику пан Власенко з’явився 1 серпня у Вищий спеціалізований суд iз вимогою переглянути і скасувати у Верховному Суді вирок по «газовій справі» його підзахисної з урахуванням рішення Європейського суду з прав людини щодо політичної мотивації арешту Тимошенко.

Чим здивує Україна після Гондурасу?

Чим здивує Україна після Гондурасу?

До Києва прибув восьмий за ліком посол Сполучених Штатів Америки в нашій ­державі, дипломат вищого ешелону Джеффрі Пайєтт. Його попередник Джон Теффт­ в одному з останніх своїх публічних виступів в Україні зауважив, що панові Пайєтту дісталася цікава місія в цікавій і сповненій несподіванок країні. Залишається надіятися, що ці несподіванки будуть не лише неприємними (а саме на такий характер дипмісії в Україні «в кулуарах» натякали деякі американські дипломати).

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Два з семи

Два з семи

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Учора виповнилася друга річниця арешту Юлії Тимошенко. За цей час близько п’яти місяців Юлія Володимирівна провела в Лук’янівському СІЗО, три — в Качанівській колонії, а решту часу — з 20 квітня минулого року й понині — у харківській лікарні «Укрзалізниці». Разом, як підрахували активісти наметового містечка на Хрещатику, — «731 день ув’язнення демократії». Саме так називали фотовиставку на підтримку Тимошенко, яка демонструє історію останніх двох років її боротьби із владою.

Всі статті рубрики