Півгодинника відсудила екс–дружина

06.08.2013

Під уважне око фотокореспондента Влада Соделя, відомого тим, що на нього напали «гопники» 18 травня в Києві, а також професійним «полюванням» на дорогі аксесуари чиновників, потрапив годинник захисника Юлії Тимошенко, екс–нардепа Сергія Власенка. На минулому тижні в мережі інтернет з’явилося фото відомого адвоката в золотому годиннику, схожому на Breguet Tradition 7027BB/11/9V6 чи Breguet Tradition 7037BB/11/9V6 — різниця між моделями не помітна, її становить калібр і ціна, яка в інтернет–магазинах коливається в межах від $22 468 до $37 600. У статусному годиннику пан Власенко з’явився 1 серпня у Вищий спеціалізований суд iз вимогою переглянути і скасувати у Верховному Суді вирок по «газовій справі» його підзахисної з урахуванням рішення Європейського суду з прав людини щодо політичної мотивації арешту Тимошенко.

На коштовний годинник Власенка одразу зазіхнула його екс–дружина — фотомодель і світська левиця Наталія Окунська, яка вже п’ять років судиться з ним за розподіл майна. Кілька днів тому домоглася арешту квартири адвоката на бульварі Лесі Українки через несплату Власенком аліментів їхній доньці Поліні. Як повідомила Наталія, з тих пір як Власенко через позбавлення депутатського мандату став офіційним «безробітним», його донька перестала отримувати 94 гривні, які отримувала як аліменти щомісяця до цього.

Учора у «Фейсбуці» Окунська опублікувала рішення Печерського суду, який постановив заарештувати і розділити Breguet Tradition. «Якщо він не віддасть половину його вартості, я почну нові дії щодо заборони на його виїзд за кордон, як аліментщика і боржника, який не виконує рішення суду», — заявила екс–дружина й додала, що буде «ділити все, що буде на ньому до тих пір, поки він не почне платити аліменти дочці».

У червні Окунська заявляла, що Печерський суд задовольнив її позов до Сергія Власенка і збільшив розмір аліментів до 10 тисяч гривень.