«Кишеньковий злодій» з обрізом?

«Кишеньковий злодій» з обрізом?

Несподіванка слідства у справі вбивства мера Феодосії Олександра Бартенєва потягнула за собою ще одне розслідування: як міг вилучений правоохоронцями Тернопілля мисливський обріз, що на початку цього року фігурував у кримінальній справі як речовий доказ, «переміститися» непомітно для тамтешньої міліції в руки кримського кілера? Те, що це одна й та сама зброя, вже встановило слідство. Як повідомляє УНІАН iз посиланням на джерело в прокуратурі, на Тернопільщину прибула перевірка з Києва, почато розслідування стосовно працівників міліції, які мусили утилізувати мисливський обріз, а замість того він потрапив до рук убивці.

Авантюра чи цензура?

Авантюра чи цензура?

«УМ» взяла участь у акції протесту газетярів Києва, які вимагають від столичної влади скасувати рішення щодо повної ліквідації яток з періодикою в метро і заміною їх на газетні автомати. Ми вже неодноразово писали про цю проблему: і про нерентабельність автоматів, і про їх незручність для покупців, і про те, що від них відмовились по всьому світу. Але КМДА і далі продовжує захищати цю ідею, яку більшість критикує в тому, що вона відверто дозволяє запровадити цензуру на ЗМІ в метрополітені.

Луцька «Венеція»

Луцька «Венеція»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У вівторок через страшні зливи підтопило Луцьк. Як повідомляється на офіційному сайті Волинської ДСНС, на щастя, загиблих немає, ба навіть більше — немає травмованих. Підтоплення також не пошкодило історичних пам’яток міста.

Корида по–черкаськи. Переміг бик

Корида по–черкаськи. Переміг бик

У селі Богуславець Золотоніського району, що на Черкащині, поховали 50–річного електрика тамтешнього товариства «Прогрес» Сергія Кобця. Чоловік загинув страшною смертю, причому сталося це, як кажуть, на порожньому місці.

Алкоголь — твій якір

Алкоголь — твій якір

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Вихідними днями у Деснянському районі Києва на озері «Довгий лан» вода забрала життя двох людей — в обох випадках трагедії посприяв алкоголь. Компанія 40–річних чоловіків супроводжувала свій відпочинок біля водойми розпиттям міцних напоїв. Полізли у воду й незчулись, як один iз товаришів зник iз поля зору. Занепокоїлися аж тоді, коли рятувати приятеля було вже марно. За деякий час прибули водолази–рятувальники, які знайшли тіло загиблого на семиметровій глибині за 20 метрів від берега. Наступного дня за подібних обставин потонув ще один чоловік, 28–річний.

«Міцне» для дітвори?

«Міцне» для дітвори?

Висуванка донецьких «регіоналів» Олена Піддубна протрималася в гендиректорському кріслі лише три роки і днями написала заяву «за власним бажанням». Чому вирiшила покинути міжнародний дитячий центр саме у пік літнього сезону? У повідомленні, переданому прес–службою «Артеку», Піддубна лише заявляє, що це «свідоме прийняття рішення» і що вона переходить на роботу «вище» — в Державне управління справами (ДУС).

Зневоднені за борги

Зневоднені за борги

На початок серпня на полях зі штучним поливом склалася катастрофічна ситуація: через хронічні неплатежі на межі зриву опинився збір урожаю зернових та овочів. Ще на початку року понад вісімсот місцевих сільгосппідприємств підписали угоди з цією організацією на надання послуг, однак улітку почалися серйозні збої у налагодженій системі платежів. Якщо раніше гроші автоматично перераховувалися постачальникам електроенергії, то тепер Держказначейство блокує ці платежі, і в меліораторів накопичилися мільйонні борги. Керівництво Каховського магістрального каналу (КМК) вже отримало попередження про те, що якщо гроші не надійдуть на рахунок протягом першої декади серпня, енергетики знеструмлять усі насосні станції каналу.

Всі статті рубрики