Як у поганому детективі

Як у поганому детективі

«У ніч із 13 на 14 травня органи контррозвідки ФСБ Росії при спробі вербування співробітника однієї з російських спецслужб затримали кадрового співробітника Центрального розвідувального управління США Фогла Райана Крістофера, який працює під прикриттям посади третього секретаря політичного відділу посольства США в Москві», — ідеться у поширеному повідомленні ФСБ.

Ключі до «Накби»

Ключі до «Накби»

Учора палестинці відзначили 65–ту річницю того, що вони називають «Накба». З арабської це можна перекласти як «катастрофа» чи «потрясіння». 15 травня 1948 року щойно створена єврейська держава Ізраїль почала масові етнічні чистки та депортацію людей із палестинських територій. Деякі арабські та ліворадикальні історики порівнюють ці події з Голокостом, що його влаштували нацисти євреям.

Мамин день

Мамин день

День матері в Америці — свято поширене і поважне. Як і будь–який інший червоний день календаря, цей супрово­джується дарувальним ажіотажем: рекламні ролики агітують купити саме цю кулінарну книжку чи саме цей браслет, бо «так, твоя мама заслуговує на найкраще». І я губилася у здогадках, що «найкраще» для моєї американської мами, завдяки якій чужина стала motherland? День матері спонукав до роздумів, як усе ж по–різному в Україні і закордоном трактують тему батьківства і виховання.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики