«Батьківщина» кличе

«Батьківщина» кличе

Потенційні «зрадники» ВО «Батьківщина» в парламенті — дніпропетровська трійця Андрій Павелко, Леонід Сергієнко та Денис Дзензерський — вчора ввечері мали серйозну розмову на засіданні фракції. Під хвилю критики потрапив і лідер фракції Арсеній Яценюк, за чиєю квотою вони з гарантіями увійшли до ВР.

Казус Корнацького

Казус Корнацького

Міліція та СБУ Миколаївщини влаштували «теплий прийом» колишньому кандидатові у народні депутати від опозиції Аркадію Корнацькому, який повернувся в Україну із США. На Захід він був змушений утекти разом із родиною після завершення виборів у мажоритарному окрузі №132. Нагадаємо, це один з округів, де впевнено лідирував представник БЮТ, однак було ухвалено рішення про неможливість встановлення результатів та потребу перевиборів. На Батьківщині Корнацький побув дві доби — 8 травня приїхав, наступного дня вилетів назад.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Тимошенко зняли з гачка

Тимошенко зняли з гачка

Генеральна прокуратура призупинила слідство у справі про вбивство Євгена Щербаня. Про це вчора перед полуднем повідомив адвокат Юлії Тимошенко, котра проходить у справі як підозрювана, Сергій Власенко. Юлії Володимирівні сповістили про це ще 7 травня. «На сьогодні очевидно, що цієї справи немає... Генпрокуратура визнала, що справу Щербаня розвалено», — заявляв захисник. Однак радісні коментарі БЮТівців лунали недовго. Уже через дві години з’ясувалося: вчора ж, 13 травня, слідчі дії поновлено.­

Всі статті рубрики