Гітарний спринт

Гітарний спринт

Незвичний рекорд встановив донецький музикант Сергій Путятов — за 10 секунд він зіграв 330 нот. Тобто за секунду Сергій видає 33 акорди, що робить його унікальною персоною у музичному середовищі не лише України.

«Темно–лілові» проти попси

«Темно–лілові» проти попси

За свою майже со­рока­п’ятирічну історію команда Deep Purple зуміла обзавестися трьома поколіннями відданих шанувальників. Кілька десятків років тому на концерти групи приходили меломани–бунтарі, яким смакувала нова музика сміливих початківців. Згодом на Deep Purple, що на той час уже здобув статус аксакала світового року, вони приходили разом iз дітьми. А сьогодні ведуть на концерти улюбленців уже своїх онуків. Заснований у 1968 році в Англії, гурт, що спершу називався Roundabout, переживав різні часи, в історії Deep Purple достатньо і злетів, і падінь. Але за цей час у світі було продано понад 150 мільйонів копій їхніх альбомів, а Fireball, Deep Purple in Rock, Machine Head, Live in Japan — це ті взірці, на яких виховувалися всі наступні покоління хард–рок–музикантів.

Українсько–польська співзвучність

Українсько–польська співзвучність

Найяскравіші представники музичного андеграунду України та Польщі протягом трьох днів збиратимуть клубні майданчики Львова й Києва, аби представити широту власного репертуару та поспілкуватись з усіма охочими на музичні теми. 17 жовтня у київському клубі «Диван» та 19–20 жовтня у львівській кнайпі «Дзиґа» пройде фестиваль UA/PL Alternative Music Meeting.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики