На глибині 180 метрів

На глибині 180 метрів

Вибух, що стався на одній із закритих копалень поблизу Єнакієва, «взяв у полон» одразу шістьох людей. За словами «губернатора» Донецької області Андрія Шишацького, зараз відбуваються заходи з розгазування гірської виробки, щоб привести копальневу атмосферу у відповідність iз санітарними нормами: рятувальники вже змогли спуститися на сто метрів углиб шахти, але, якщо вірити словам родичів, люди перебувають на глибині щонайменше 180 метрів. Нагадаємо, аварія сталася ще 29 лютого, але власники нелегальної копанки не хотіли звертатися до рятувальників, тож ті приїхали лише на наступний день — після того, як до правоохоронців зателефонували з одного з місцевих видань.

Найбільша в історії незалежної

Найбільша в історії незалежної

Президент Польщі Броніслав Коморовський оголосив національний траур у понеділок і вівторок з приводу залізничної катастрофи у місцевості Щекоціни, яка обернулася 16 смертельними жертвами, а ще 57 осіб отримали поранення, половина з них — тяжкі, повідомляє Польське радіо. Серед загиблих та поранених, окрім поляків, є також громадяни Молдови, Чехії, Сполучених Штатів та п’ятеро українців. Наші співвітчизники отримали поранення різного ступеня, але їх життю ніщо не загрожує. Найпоширеніші травми — це переломи кінцівок та пошкодження грудної клітки. Постраждалих українців доставлено до місцевих лікарень. У шпиталях п’ятьох українських громадян відвідав генеральний консул України у Кракові Віталій Максименко.

Атака Партії кондомів

Атака Партії кондомів

Контрацептиви з дуже схожим на главу держави зображенням і написами «СПРАВЖНІЙ УРКАїнський ПРЕЗ» рекомендували лише для надування як попередження, що країною поширюється Партія кондомів. Кілька десятків презервативів розлетілися за лічені хвилини: львів’яни, здебільшого начувані про аналогічну акцію в Києві, брали їх із задоволенням.

Жіноче ралі — це не екстремально

Жіноче ралі — це не екстремально

«Велике жіноче ралі» організовують Головне управління сім’ї, молоді та спорту за підтримки КМДА та Київський міський автомотоклуб (КМАМК). Змагання розпочнуться о 12.00 на майдані Незалежності. Дівчата отримають завдання, пов’язане з умовною легендою, в якому буде вказано кінцевий пункт прибуття та проміжні пункти, де екіпажу треба буде виконати різні завдання. На­приклад, продемонструвати вміння їздити між фішками на швидкість (слалом), стріляти з пневматичної гвинтівки, їздити заднім ходом та «притиратися» до стіни.

Яка «муха» вкусила Надала?

Яка «муха» вкусила Надала?

Тернополяни активно обговорюють подію, що сталася минулої п’ятниці під час прямого ефіру ток–шоу «Коло запитань» на всеукраїнському радіо «Ера». Тернопільський міський голова Сергій Надал з’явився туди із запізненням, а коли йому надали слово, виступити не зміг — у нього заплітався язик. Відтак керівник прес–служби міськради Катерина Калуш допомогла шефу залишити приміщення.

Стрибок Вікі

Стрибок Вікі

Оновлення рейтингу якості «Списку статей, які повинні бути у всіх Вікіпедіях» показало, що українська майже впритул наблизилася до трійки лідерів серед усіх 284 мовних розділів всесвіт­ньої онлайн–енциклопедії. Протягом лютого україномовна версія стрибнула з сьомого на п’яте місце, обійшовши російську та іспанську.

Контрольний у голову «в стані афекту»

Контрольний у голову «в стані афекту»

Судовий процес над трьома бандитами, які зі зброєю в руках восени минулого року напали на миколаївського журналіста Олександра Влащенка, набирає обертів. Злочинці вже заявили, що пограбували, побили й зробили контрольний постріл у голову журналіста «в стані афекту». А пневматичний пістолет носили з собою, бо «Миколаїв — кримінальне та небезпечне місто, де багато хуліганів та бандитів».

Нічний жах

Нічний жах

Учора близько другої години ночі на 562–му кілометрі траси Київ — Харків — Довжанський поблизу Чугуєва водій легкового автомобіля «Рено Кенгу» скерував машину на зустрічну смугу, де вона зіткнулася з «Мерседесом Е–200». Удар був настільки сильним, що водій та пасажирка першої іномарки (хлопцю та дівчині на вигляд лише 20—25 років) загинули на місці, а один iз пасажирів «німця» (1974 року народження) — помер до приїзду «швидкої».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики