Просто свій хлопець!

Просто свій хлопець!

Несподіванки не сталося. Близький до сім’ї Президента Віктора Януковича банкір Юрій Колобов, який, за словами того ж таки Януковича, був аж ніяк не головним кандидатом на цю посаду серед інших претендентів, таки очолив Міністерство фінансів. Експерти, втім, сумніваються, що інші кандидатури були і глава держави, який нині намагається особисто контролювати фінансові потоки держави, робив якийсь вибір.

Віталій Кличко: другий бій

Віталій Кличко: другий бій

Віталій Кличко нарешті заявив, що вирішив таки «взяти» Київ. «Я буду брати участь у київських виборах, і наша партія «УДАР» братиме участь у парламентських виборах. Ми виграємо і ті, й інші ви­бори», — сказав він в ефірі «5­го каналу». Цією заявою Кличко, власне, лише підтвердив логіку подій.

Європа знає, що таке «порожняк»

Європа знає, що таке «порожняк»

Міністерство закордонних справ обуренне публічними висловлюваннями керівника представництва Євросоюзу в Україні Жозе Мануеля Пінту Тейшейри. «[Заяви] від місяця до місяця все менше відповідають тому, що, за усталеними в міжнародному спілкуванні традиціями, можуть собі дозволити дипломати», — зауважили у відомстві Костянтина Грищенка, додавши, що на Михайлівській площі за коментарями Тейшейри спостерігають «зі зростаючим здивуванням».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики