Чому вчить «Забзагейт»

Чому вчить «Забзагейт»

Минулої п’ятниці нардепи від БЮТ провели перед теле– й фотокамерами заключну частину «спецоперації проти «тушок» — передали 450 тис. доларів готівкою, розміняні на гривні, спеціалізованій дитячій лікарні «Охматдит». Два ящики 100– і 200–гривневих купюр тримали представники Центру дитячої онкогематології та трансплантації кісткового мозку. Нагадаємо, ці гроші голова групи «Реформи за майбутнє» Ігор Рибаков передав удаваному перебіжчикові з БЮТ Романові Забзалюку нібито за перехід на бік влади.

Діагноз — «політика»

Діагноз — «політика»

Екс–Прем’єр–міністр Юлія Тимошенко, яка залишається в колонії в Харкові, дала дозвіл своєму адвокату на оприлюднення діагнозу, поставленому їй закордонними лікарями. Сергій Власенко заявив, що готовий оприлюднити висновок, «коли для цього настане час». Дочка ж лідерки БЮТ Євгенія Тимошенко вже підтвердила, що в матері — грижа. «Її можна лікувати і за ґратами» — така позиція Генпрокуратури.

Імпічмент суне зі Львова

Імпічмент суне зі Львова

Депутати Львівської міської ради просять Верховну Раду розглянути проект закону про імпічмент Президента. Відповідне звернення ухвалили на засіданні міськради, «з вимогою забезпечити реалізацію конституційного права народу України». «За два роки перебування при владі Віктора Януковича та його команди народ доведено до крайньої межі», — йдеться у зверненні, яке цитує агенція УНІАН.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики