Тече вода безкоштовна

Тече вода безкоштовна

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Черкаський водоканал щосили бореться з «халявниками» — у місті виявляють немало таких, хто незаконно врізається трубами від своїх приватних будинків у міський водогін і каналізацію, безкоштовно бере воду та зливає нечистоти. Торік інспекція з контролю за наданням послуг iз централізованого водопостачання та водовідведення КП «Черкасиводоканал» провела обстеження майже 540 абонентів, 160 з яких незаконно підключилися до водопровідних та каналізаційних мереж. «Наші інспектори мають спеціальне обладнання, яке визначає місце врізки, — розповідає «УМ» начальник абонентного відділу водоканалу Валерій Власюк. — Така робота проводиться щодня, інколи буває по 6–10 адрес на день». За його словами, з листопада 2010 року, коли була створена інспекція, обстеження мереж провели у близько 700 абонентів, 200 з яких врізалися незаконно.

Банк знає про вас усе, а ви про банк?

Банк знає про вас усе, а ви про банк?

Перші делегати найпершого в Україні з’їзду споживачів фінансових послуг обрані в Сумах. Саме звідси почав свою роботу iз залучення громадськості до участі у форумі його оргкомітет. Проблеми, які планує порушити з’їзд, актуальні для багатьох. Як повернути заощадження колишнього Радянського Союзу? Як виборсатися з кредитних боргів, якщо потрапив у кабальні умови? Як не потрапити у фінансові пастки, які готує нам день завтрашній?.. Якщо врахувати, що кожен шостий українець — позичальник, а кожен десятий — вкладник, то зрозуміло, яка кількість людей є реальними споживачами фінансових послуг і як важливо для них орієнтуватися у вирішенні пов’язаних із цим питань.

Євро? Ні, Salo–2012!

Євро? Ні, Salo–2012!

Минулої суботи вже п’яте за ліком Свято сала вирувало у центрі Полтави. Його організаторами стали культурницькі підрозділи мерії за спонсорської допомоги місцевих підприємців. І хоча 15–градусний мороз таки налякав частину потенційних учасників дійства, бажаючих посмакувати фірмовим полтавським салом, придбати його, взяти участь у жартівливих конкурсах чи просто розважитися походеньками від одного «столу» до іншого вистачало. «Дармівщина» цього разу прийшла у вигляді безкоштовних бутербродів із салом та гарячого чаю.

Всі статті рубрики