Справа «сплаву»

Справа «сплаву»

Поки не надто вдало проходить для чоловічої збірної України європейська першість, яку приймає Туреччина. Якщо минулого року з Москви наші боксери–аматори привезли п’ять нагород, то в Анкарі українці вже точно матимуть скромніший здобуток за кількістю медалей: лише дві. Тоді як боксери з Росії, наприклад, у півфіналах представлені в шести категоріях із десяти можливих.

Оцінка успішності може змінитися за умови, якщо хоча б хтось з наших посяде на ЧЄ–2011 перше місце. Нагадаємо, в Москві жоден із представників української делегації до «золота» так і не дотягнув.

При цьому слід робити поправку на те, що тренерський штаб «синьо–жовтих» свідомо не повіз у Туреччину всіх найсильніших — приберігаємо головні сили для чемпіонату світу, який відбудеться у вересні в Баку. Адже саме там розігруватимуть ліцензії на Олімпіаду–2012.

Два снаряди в одну вирву історії

Два снаряди в одну вирву історії

Стару народну приказку про те, що снаряд двічі в одну вирву не влучає, спростували на 125–му Уїмблдонському турнірі. Минулого року француз Ніколя Маю й американець Джон Ізнер зіграли в Лондоні найтриваліший матч в історії тенісу. Тоді, після 11 годин і 5 хвилин боротьби, розтягнутої на три дні, Ізнер узяв гору у п’ятій партії з рахунком геймів 70:68. «Так, ми створили історію, але для мене найважливіше, що ми стали з Джоном друзями», — заявив тоді Маю. Напередодні нинішнього Уїмблдону герої рекордного двобою жартували стосовно того, що знову можуть зустрітися на корті. І коли жереб знову звів їх у першому раунді, Ізнер прислав Маю на телефон повідомлення, в якому містилося лише зображення кривої посмішки.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики