Гра на 64 клітинках

Гра на 64 клітинках

Попри те, що влада задекларувала позаблоковий статус, Президент вирішив активізувати співпрацю з Північноатлантичним альянсом. Про це повідомила газета «Коммєрсант–Україна», ознайомившись із деталями графіку заходів, запланованих Україною й НАТО на 2011 рік. Видання стверджує, що до закритого документа недавно внесли зміни, які свідчать, що Янукович нарощує не меншу співпрацю з Альянсом, аніж його попередник Ющенко.

Мовлення в екзилі

Мовлення в екзилі

Телеканал ТВі — один із небагатьох українських мовників, які дотримуються незалежної інформаційної політики, — виходить на міжнародний рівень. Новий продукт матиме назву TVi Europe. Дві третини програм транслюватимуться українською мовою, а третина — польською. Презентація каналу, власниками якого є гендиректор ТВі Микола Княжицький і Костянтин Кагаловський, відбулася позавчора у Варшаві.

Валентин Наливайченко: «Припинити соціальний терор»

Валентин Наливайченко: «Припинити соціальний терор»

Візит до Сум голова політради «Нашої України» Валентин Наливайченко вчора здійснив у рамках програми партії «Владу — під контроль!» Вранці він побував на Чернігівщині, на ПАО «Прилуцький завод «Білкозин», а потому встиг зустрітися з активістами трудових колективів та членами незалежної профспілки великих сумських підприємств — НВО ім. Фрунзе, «Сумихімпром», насосного заводу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Іспит Страсбургом

Іспит Страсбургом

Учора Віктор Янукович проходив чергове випробування перед європейською спільнотою — виступав на сесії Парламентської Асамблеї Ради Європи. Іноземні депутати мали багато запитань до Віктора Федоровича на тему дотримання демократії в Україні. Нардеп від «НУНС» Володимир Ар’єв, який також був на сесії ПАРЄ, розповів, що делегацію Марокко у Страсбурзі зустріли аплодисментами, а Януковича — «гробовою тишею».

Всі статті рубрики