Надалі — Надаль і Лі

Надалі — Надаль і Лі

Другий із чотирьох турнірів року з серії «Великого шолома» позавчора став історією. Але не нудною й банальною, а такою, в якій є що згадати — нинішній «Ролан Гаррос» порадував любителів і сенсацій, і «класики». У чоловіків статус паризького чемпіона підтвердив іспанець Рафаель Надаль. А На Лі в жіночому розряді стала першою представницею Азії в історії, що виграла турнір серії «Гранд слем».

Причіпний вагон — не для нас

Причіпний вагон — не для нас

Минулого року наші дівчата змарнували можливість напряму пробитися до фінальної частини Євробаскету–2011, який 18 червня почнеться в Польщі. Тоді «синьо–жовті» посіли у кваліфікаційній групі третє місце, поступившись словачкам другою, прохідною, позицією лише за додатковими показниками. Але система відбору залишила українкам ще один шанс потрапити до когорти 16 провідних збірних. Щоправда, цей варіант заздалегідь виглядав суто теоретичним — у боротьбі за єдину путівку треба обійти дев’ятьох інших кандидатів приблизно однакового рівня.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Міняю збірну на клуб

Міняю збірну на клуб

Переважна більшість футболістів, завершивши напружений сезон у національних чемпіонатах, отримала заслужений відпочинок, і лише «обрані», незважаючи на накопичену втому, продовжують виконувати професійні обов’язки у формі національної збірної. Їхня мета — головний континентальний турнір чотириріччя — Євро–2012. І окремі колективи вже на відстані простягнутої руки від України та Польщі.

Гра поколінь

Гра поколінь

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кількість футбольних збірних різного віку, що представляють країну на різноманітних турнірах, часом вражає. Хоча сенс позначки «U» (under — «менше стількох–то років) добре відомий, однак розібратися у вікових хитросплетіннях буває складно. Здавалося, що під вивіскою «Україна U–21» ховається добре відома збірна із прізвищами Коноплянки, Ракицького та ін.

Всі статті рубрики