Пожива для голодних роздумів

Пожива для голодних роздумів

Лікарі наполегливо просять, аби Юрій Луценко припинив голодування. Про це повідомила дружина екс–міністра внутрішніх справ, відвідавши лідера «Народної самооборони» у лікарні. «Стан мого чоловіка критичний. Про це говорять самі лікарі. По­стійне підвищення температури, збільшення ацетону в організмі — починаються незворотні процеси», — каже Ірина. За її словами, медики вмовляють Луценка почати їсти, «інакше вони не зможуть врятувати його».

Прогноз погоди для української політики

Прогноз погоди для української політики

Під час Помаранчевої революції сурдоперекладач УТ–1 Наталія Дмитрук стала знаменитою на всю Україну, коли в прямому ефірі відмовилася передавати для людей, що не чують, інформацію про підсумок голосування від ЦВК «Підрахуя», а натомість просигналізувала про фальсифікацію виборів. Як виявилося, місце для подібного подвигу є не лише під час революцій. Днями начальник відділу метеорологічних прогнозів Укргідрометцентру Людмила Савченко влаштувала політичний демарш під час прямого включення в ефірі Національного радіо. Реакція згори не забарилася: надалі Савченко вже не розповідатиме радіослухачам про погоду на завтра.

«Тоді б ми мали зовсім іншу Східну Україну...»

«Тоді б ми мали зовсім іншу Східну Україну...»

Київська міська організація Всеукраїнського об’єднання «Меморіал» презентувала книгу–путівник до експозиції «Народна війна». Це — друкована версія, а електронну не так давно представили за сприяння «Нашої України» та Інституту Президента Віктора Ющенка.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики