Фобія чи хамство?

Фобія чи хамство?

Інциденти охорони Віктора Януковича з журналістами стали хронічним явищем. За минулі два тижні президентські «сек’юріті» двічі відзначилися утисками працівників ЗМІ під час виконання ними професійних обов’язків. В обох випадках охоронці грубо затуляли об’єктив журналістам інтернет–видання «Українська правда»: спершу — коли ті намагалися зняти проїзд кортежу Януковича, потім — коли знімали на відео вихід глави держави із будинку прийомів Кабінету Міністрів, де Президент прощався зі своїм однопартійцем Миколою Лісіним.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Ера комфортних з’їздів закінчилася»

«Ера комфортних з’їздів закінчилася»

Свій ювілейний, десятий, з’їзд політична партія «Наша Україна» проведе сьогодні просто під стінами Верховної Ради. У такий спосіб «нашоукраїнці» вирішили відзначити зовсім не святкову дату — річницю ратифікації в парламенті «Харківських угод». Адже після здачі владою «регіоналів» Севастополя українці так і не нагрілися обіцяним дешевим газом. Навпаки, нам натякають на нове й нове подорожчання блакитного палива. Про те, як відбуватиметься цей незвичайний з’їзд та як змусити владу розірвати невигідні для України угоди, розповів голова політради «Нашої України» Валентин Наливайченко.

«Це був не прорив, а велика ганьба»

«Це був не прорив, а велика ганьба»

Коли влада укладає невигідні для країни угоди, суспільство не повинно мовчати. Треба вимагати від керівництва держави їх скасування, насамперед, «Харківських угод». Таку думку в ефірі «5–го каналу» висловив Президент України (2005—2010) Віктор Ющенко. «Це благородна справа — провести денонсацію газової угоди (2009 року) і провести денонсацію «Харківських угод», бо вони не відповідають національним інтересам», — наголошує Ющенко.

Перемога під чужим стягом

Перемога під чужим стягом

«Я навіть не знаю, про який закон ви говорите», — у прес–службі одразу двох обласних адміністрацій, східної та західної, аж до вчора нічогісінько не чули про четвергову ухвалу Верховної Ради щодо вивішування прапора Перемоги. Це в парламенті та інтернет–просторі точаться словесні баталії з приводу «прикрашання» України червоними прапорами. Глибинка ж живе іншими турботами.

Всі статті рубрики