Збільшення черг уже сьогодні!

Збільшення черг уже сьогодні!

Податковий кодекс непросто входить у життя українців: до протестів тепер додалися шалені черги під податковими адміністраціями та величезні незручності для підприємців. Фіскальний документ, підготовлений відомством Миколи Азарова, як відомо, передбачає запрова­дження нового звіту — щомісячної податкової декларації. Здають його фізичні особи–підприємці, які перебувають на спрощеній системі звітності.

Віддайте зароблене і не звільняйте!

Віддайте зароблене і не звільняйте!

Учора вже вдруге за останні дев’ять місяців робітники Харківського приладобудівного заводу імені Т. Г. Шевченка перекрили рух вулицею Жовтневої революції, вимагаючи від керівництва погашення боргу iз заробітної плати. У результаті, окрім кількасот заводчан, біля прохідної вишикувалися довжелезна черга автомобілів і трамваї одразу трьох міських маршрутів. Пікетники кажуть, що стоятимуть до кінця, оскільки борг iз заробітної плати на підприємстві вже сягнув 27 мільйонів гривень. Починаючи з 2008 року, їм по чотири місяці щороку не повертали зароблене, тому кожному з робітників підприємство завинило від 12 до 20 тисяч гривень.

Іконостас над героями

Іконостас над героями

На деревах, що ростуть над могилами Героїв Крут, розмістили 122 ікони — так добровольці вшанували пам’ять полеглих студентів 19 березня, в день їх перепоховання на Аскольдовій могилі. Автором ідеї є народний художник Анатолій Гайдамака, відомий, зокрема, тим, що проектутвав Меморіал пам’яті героїв Крут та Меморіал жертв Голодомору в Києві. Разом iз художником активісти громадського об’єднання «Українська альтернатива» розмістили 122 ікони Божої Матері над символічною могилою героїв.

Діти «на експорт»

Діти «на експорт»

Двомісячних дівчаток учора о сьомій ранку виявила спільна оглядова група прикордонників та співробітників митниці у пункті пропуску «Лужанка» у Закарпатській області. Немовлят ретельно заховали від людських очей у кемпінг–фургоні «Мерседес» двоє громадян Франції — 66–річний батько та його 38–річний син.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Між консерватизмом, націоналізмом і поміркованістю

Між консерватизмом, націоналізмом і поміркованістю

Обиратимуть нового Верховного архiєпископа у Брюховичах — дачному містечку під Львовом. На Синод злетілися понад чотири десятки греко–католицьких єпископів з усього світу, адже право обирати нового очільника Церкви перебуває винятково в їхній компетенції. Як повідомляє Департамент інформації УГКЦ, робочий день єпископів розпочався з молебня до Святого Духа. Найстарший за єпископською хіротонією (за вислугою років. — Авт.) на Синоді Василь (Лостен) від імені всіх членів Синоду прочитав присягу: «Перед нами дуже важливе завдання: вибір глави нашої Церкви. Вірю, що жодні замішання не стануть нам на перешкоді, бо маємо віру в Бога, на якого покладаємося. Звичайно, що ми з вами та наш вірний люд Церкви молиться і вірить у добрий вибір, бо інакше бути не може. Ніхто з нас, кажу це з переконання, не керується дешевими земськими поглядами та передбаченнями, але всі бажаємо сповнити волю Божу якнайкраще».

Схід і Захід разом

Схід і Захід разом

«Відбери в олігархів Україну, поверни її громадянам» — під таким гаслом із Заходу та Сходу України на Київ вирушили учасники автопробігу, організованого «Асамблеєю громадських організацій малого та середнього бізнесу». Впродовж чотирьох наступних днів колона автомобілів, яку сформували представники малого та середнього бізнесу, медики, учителі, освітяни, гірники тощо, мандруватиме містами, зупиняючись у кожному з них для організації мітингу. Їх учасники ухвалюватимуть резолюції з вимогами до влади, які буде передано на Банкову. Підсумковий мітинг відбудеться 25 березня на Європейській площі.

Всі статті рубрики