Два свята на вулиці Василя Васильовича

Два свята на вулиці Василя Васильовича

Учора було свято на вулиці голови Верховного Суду Василя Онопенка. По–перше, його зятеві — Євгену Корнійчуку — змінили запобіжний захід: тепер Генпрокуратуру задовольняє підписка про невиїзд, тож колишній заступник міністра юстиції в уряді Тимошенко має вийти з–за ґрат слідчого ізолятора. По–друге, та ж Генеральна прокуратура закрила кримінальну справу проти дочки Онопенка Ірини.

Є така фракція?

Є така фракція?

Найближчим часом у Верховній Раді має з’явитися нова фракція — «Реформи заради майбутнього». Вона підтримуватиме більшість, а її лідером буде Ігор Рибаков — депутат, який кілька років тому став першим, хто вийшов із коаліції БЮТ і «НУНС», а після перемоги Януковича приєднався до «регіональної» більшості. Учора про намір увійти у фракцію «реформаторів » заявив Іван Плющ. Для цього Іван Степанович уже й формально попрощався з політичною силою, яка принесла йому мандат: Голова ВР зачитав заяву Плюща про вихід із лав «Нашої України — Народної самооборони».

Солодковустий «губернатор»

Солодковустий «губернатор»

Ну як, скажіть, підніметься рука Президента Віктора Януковича коли–небудь підписати указ про звільнення голови Івано–Франківської облдержадміністрації Михайла Вишиванюка після того, як прикарпатський очільник спрогнозував шалений успіх своєму зверхнику на наступних президентських виборах? «І запам’ятайте сьогоднішню дату, сьогоднішню прес–конференцію, сьогоднішній мій прогноз, — звернувся днями оракул Вишиванюк до журналістів. — Івано–Франківська область у 2015 році проголосує за Віктора Федоровича [і дасть] 70 відсотків голосів».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики