Не було б щастя...

Не було б щастя...

Ще не так давно грипозний вірус–мутант А (H1N1), відомий як «свинячий» грип, доводив людей до паніки. Лікарі й науковці фіксували стрімкий перебіг захворювання, тяжкі ускладнення, високу заразність цієї інфекції та значний відсоток летальності при несвоєчасному лікуванні.

Радість вільного руху

Радість вільного руху

Співробітники двох харківських наукових закладів — інституту патології хребта і суглобів імені М.Сітенка та інституту монокристалів — розробили, виготовили, а головне — навчилися успішно використовувати на практиці сапфірові тазостегнові суглоби.

Пригоди Електроніка

Пригоди Електроніка

Завдяки науково–технічному прогресу життя сучасної людини чим далі, тим більше нагадує фантастичне кіно. Причому застосування складних технологій уже не є прерогативою західних країн. «Розумних» роботiв залучають до виконання доволі несподіваних завдань по всьому світу.

Збій файлів

Збій файлів

У це важко повірити, але розлади поведінки, «шизоїдні» вчинки та відверті дивацтва можуть бути викликані не проблемами з головою, а діяльністю окремих бактерій. Це підтверджують яскраві приклади, зафіксовані в історії медицини.

Всі статті рубрики