ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У феpмеpа в Канзасі уpаган зірвав із будинку бляшаний дах. За порадою дpуга він відвіз пом’ятий дах у Детройт, у майстерню з ремонту автомобілів, — щоб відрихтували. Через два дні отримує відповідь: «Ми не змогли визначити, що трапилося з вашою машиною, але через три дні вона буде готова».

Шер для шахтарів

Шер для шахтарів

Свою зірку на Алеї слави Шер має вже давно. Ще б пак, адже в шоу–бізнесі Шерілайн Саркісян (батько зірки, нагадаємо, вірменин) уже майже півстоліття. А тепер її ім’я увіковічнене ще й біля китайського театру «Грауман» у тому самому Голлівуді. Днями з нагоди прем’єри нового мюзиклу «Бурлеск», у якому вона грає разом із Крістіною Агілерою, Шер залишила під «Грауманом» відбитки своїх рук та ніг, що вважається дуже почесним.

Битва за метал

Битва за метал

Відповідь на запитання, хто стане переможцем 20–го чемпіонату України з футболу, стає все більш очевидною. Від найближчого переслідувача, київського «Динамо», чинний чемпіон країни «Шахтар» відірвався вже на 12 очок, а такий гандикап – серйозна заявка на здобуття «золота», надто якщо порівнювати стабільність гри, результатів і керівництва двох команд. Натомість боротьба розгортається за другу позицію в турнірній таблиці. Певна річ, динамівці звично говорять про чемпіонські плани, але на даний момент їм варто більше переживати за «срібло», на яке претендує «Металіст» і яке дозволяє заявлятися в Лігу чемпіонів. Не скидайте з рахунків і амбітний «Дніпро», що теж ненабагато відстає.

Недільний матч між «Динамо» та харків’янами якраз і був битвою за другу сходинку в турнірній таблиці за підсумками літньо–осінньої частини чемпіонату. У разі перемоги підопічні Мирона Маркевича обійшли б іменитих опонентів. Наразі «Металіст» принаймні не програв.

Рожева мрія в рожевій кімнаті

Рожева мрія в рожевій кімнаті

Зараз зманіжених дітей складно здивувати чи причарувати якоюсь іграшкою: оскільки цяцьок багато, інтерес до кожної — скороминущий. І все ж, мабуть, можна стверджувати, що лялька Барбі залишається однією з найулюбленіших дитячих забавок. Адже розробники потурбувалися, щоб у Барбі було багато дизайнів, багато різних нарядів, будинків та всіляких причандалів. І рожеві пластмасові будиночки Барбі стали настільки популярною темою, що в цій стилістиці вже будують готелі.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кому рідні стіни допомагають

Кому рідні стіни допомагають

Хоч би яку силу демонстрували наші чемпіони на внутрішній арені, але головний індикатор майстерності — звісно ж, єврокубки. Наразі лідери вітчизняного як жіночого, так і чоловічого гандболу лише мріють про участь у найпрестижнішому клубному турнірі Європи — Лізі чемпіонів, щороку ламаючи списи об кваліфікаційний бар’єр. Тож укотре змушені загартовуватися в турнірі нижчого рангу — Кубку ЄГФ. Однак і цю висоту підкорити навряд чи вдасться. Для жіночого чемпіона останніх кількох років — криворізької «Спарти» — похід по другий за значимістю євротрофей уже закінчився. Після домашньої перемоги (а свої міжнародні матчі «Спарта» грає в Ужгороді) над «Олімпією» зі Словенії з перевагою у два м’ячі криворіжанки отримали «мінус п’ять» у Любляні й пропустили до 1/8 фіналу опоненток. Кажуть, для цього неабияк постаралися судді.

Всі статті рубрики