Рожева мрія в рожевій кімнаті

23.11.2010

Зараз зманіжених дітей складно здивувати чи причарувати якоюсь іграшкою: оскільки цяцьок багато, інтерес до кожної — скороминущий. І все ж, мабуть, можна стверджувати, що лялька Барбі залишається однією з найулюбленіших дитячих забавок. Адже розробники потурбувалися, щоб у Барбі було багато дизайнів, багато різних нарядів, будинків та всіляких причандалів. І рожеві пластмасові будиночки Барбі стали настільки популярною темою, що в цій стилістиці вже будують готелі.

Так, днями в готелі Grand Hotel Savoia, що в італійському місті–курорті Кортіна–д’Ампеццо, з’явилися номери люкс, оформлені в стилі іграшкових будиночків для ляльки Барбі. Як повідомляє видання «Іль Джорнале», у кімнатах цього готелю встановлено ліжка, шафи, дзеркала, дивани та інші предмети інтер’єру переважно рожевого кольору, відтворені за іграшковими зразками. Архітектор, який працював над цим проектом, каже, що кімнати в стилі Барбі стануть втіленням мрій кожної дівчинки відчути себе справжньою ляльковою красунею і побувати в іграшковому будиночку.

Замовити номер у стилі Барбі в готелі в Доломітових Альпах можна буде починаючи з грудня, коли в Кортіні відкриється новий лижний сезон.

Італійський готель — не перший, який втілює мрію «дівчаток від 3 до 16 років». Нещодавно подібні кімнати «для Барбі» з’явилися в Hotel Plaza Athenee в Парижі, а ще раніше — в Барселоні і Лас–Вегасі.