Шер для шахтарів

23.11.2010
Шер для шахтарів

Шер зі своїм сином–дочкою Чесом.

Свою зірку на Алеї слави Шер має вже давно. Ще б пак, адже в шоу–бізнесі Шерілайн Саркісян (батько зірки, нагадаємо, вірменин) уже майже півстоліття. А тепер її ім’я увіковічнене ще й біля китайського театру «Грауман» у тому самому Голлівуді. Днями з нагоди прем’єри нового мюзиклу «Бурлеск», у якому вона грає разом із Крістіною Агілерою, Шер залишила під «Грауманом» відбитки своїх рук та ніг, що вважається дуже почесним.

«Грауман» для мене означає більше, ніж ви можете собі уявити, — сказала задоволена співачка й актриса. — Я була в цьому театрі в чотирирічному віці. І саме тоді вирішила, що займатимусь тим, чим займаюся. Тоді ми з мамою дивилися «Попелюшку», і по дорозі додому я почала наспівувати пісеньки з цього мюзиклу... І зрозуміла: ось що я робитиму, коли виросту!»

Підтримати 64–річну (а хто дасть?!) Шер прийшли її 83–річна мама Джорджія Холт, яка також виглядає років на 15 молодшою за свій вік, і син Чес. Він іще недавно був дочкою Честіті, але зробив операцію зі зміни статі. Та чи не найпочеснішими гостями на церемонії були 33 чилійські шахтарі, які виявилися палкими шанувальниками Шер. Нагадаємо, ці гірники після аварії, яка 5 серпня сталася на їхній копальні в Чилі, просиділи під землею більше двох місяців, поки рятувальники пробурили 650–метровий тунель і витягли їх на поверхню.