«НУ» й Білопільщина!

«НУ» й Білопільщина!

Білопільський район — чи не єдиний у Сумськiй області, який на загальному тлі змін політичних орієнтирів виявив усталеність своїх симпатій. Результати виборів до райради засвідчили, що тут, як і на попередніх виборах, за партійними списками перемогла «Наша Україна». Далі майже нога в ногу йдуть Партія регіонів та «Батьківщина». Серед мажоритарних кандидатів більшість за ПР, а другою знову є «НУ».

Януковичу закон іще не писаний

Януковичу закон іще не писаний

Учора в адміністрації Президента за участю глави держави відбулося перше засідання робочої групи, яка займатиметься вдосконаленням виборчого законодавства. Віктор Янукович створив цей «гурток» відразу після місцевих виборів, аби врахувати негативний досвід кампанії і виправити недоліки.

Майдан по–харківськи

Майдан по–харківськи

Після позавчорашнього мітингу, який зібрав у центрі Харкова більше трьох тисяч городян, майдан Свободи вчора здавався незвично порожнім. На ніч на вулиці ніхто не залишився, зранку рух транспорту по вулиці Сумській ніхто не перекривав, за порядком стежили зо два десятки міліціонерів. Але цей спокій нагадує штиль перед можливим штормом. В одному з куточків площі півсотні громадських активістів неквапливо ставлять наметове містечко. В обід тут уже було п’ять протестних наметів, а до вечора стало щонайменше десять. За словами голови громадської організації «Зелений фронт» Юлії Юдіної, надалі тут цілодобово чергуватиме чоловік 50. Наразі вирішуються організаційні питання на кшталт вивезення сміття та підвезення продуктів. Як довго триватиме акція — не відомо. За своє право на чесні вибори активісти готові боротися до повної перемоги.

Справа честі

Справа честі

Учора в залі №17 Окружного адміністративного суду Києва було гаряче: тут розглядалася принципова для українського суспільства справа — доля Указу Президента України Віктора Ющенка «Про вшанування учасників боротьби за незалежність України у ХХ столітті». (Як уже писала «УМ», скасувати цей указ у судовому порядку вимагає незмінна очільниця Прогресивної соціалістичної партії України Наталія Вітренко).

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Свободу» зупинили — на порозі ОДА

«Свободу» зупинили — на порозі ОДА

Вочевидь результати виборів в обласному центрі Прикарпаття перевершили найсміливіші очікування ВО «Свобода», бо до міськради його представники отримали голосів на один мандат більше, ніж було кандидатів — у заздалегідь затвердженому списку навіть забракло однієї фізичної особи. Та навіть за такої парадоксальної ситуації «свободівцям» дістався «контрольний пакет» у міській раді — 34 місця із 59. За рішенням Івано–Франківської ТВК, одне депутатське місце залишатиметься вакантним до наступних виборів.

Всі статті рубрики